koffievoorzieningen

In alle gebouwen staan warme drankenautomaten die diverse koffiesoorten, chocolademelk, warm en koud water leveren. De automaten van Douwe Egberts Professional staan dicht in de buurt van jouw werplek. Er zijn twee verschillende soorten koffie beschikbaar: verse bonen en een instant variant. De instant variant is gratis voor alle medewerkers. Voor de koffie gezet van verse bonen wordt een vergoeding gevraagd welke via de automaat betaald kan worden via contactloos betalen op je pinpas (NFC). Heb je wel betaald, maar geen koffie gekregen? Vul dan dit formulier in. 

Wil je graag een kopje koffie drinken in een andere sfeer? Zoek jouw favoriete plek op in de coffeecorners van Ravelijn of de Waaier, bij de Starbucks of in een van de kantines of horeca locaties op de campus.

Op zoek naar meer informatie over de warme drankenautomaten? Kijk dan op ons Producten- en Dienstenaanbod.

SNACK- EN DRANKAUTOMATEN

In diverse onderwijsgebouwn zijn automaten voor snacks en koude dranken aanwezig. Betaling is uitsluitend mogelijk met contactloos betalen op je bankpas (NFC).

Catering

Ook op locatie zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van catering. Dit wordt verzorgd door Appèl. Wil je de dag goed beginnen? Denk dan eens aan een ontbijt bij een vroege vergadering. Ook een high tea of andere lekkere zoetigheden om de ochtend of middag mee op te vrolijken ontbreken niet in het aanbod. En natuurlijk zijn er tal van smakelijke arrangementen voor de lunch, recepties, borrels en buffetten. Kijk voor meer informatie op www.utwente.nl/catering.

Snel online catering regelen kan via de webapplicatie.

Vind je het prettiger om persoonlijk geholpen te worden? Neem dan contact op met de banqueting afdeling van Appèl via 053 - 489 8003 / 06 -18414331 of banqueting@utwente.nl

Voor een volledig horeca-aanbod van de campus zie de pagina Horeca op de UT.