Zie Werken op de Campus

Werkplek medewerkers

Op zoek naar een nieuw bureau, weten wanneer de post bezorgd wordt, hoe de schoonmaak geregeld is, waar je kantoorartikelen kunt bestellen, hoe je afval afgevoerd wordt of waar je visitekaartjes kunt bestellen?

Veel voorkomende onderwerpen staan hieronder vermeld. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan een kijkje in ons Producten- en Dienstenoverzicht.

AFVAL

Op de universiteit dragen we graag ons steentje bij aan bewustwording van het gebruik van grondstoffen en gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. We gaan dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met ons afval. Tal van afvalstromen worden al gescheiden afgevoerd. Heb je ideeen voor verdere afvalscheiding of andere nuttige informatie die ons kan helpen? Deel dit dan met ons.

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen kunnen besteld worden via de webapplicatie Express Order van Staples. Staples is onze leverancier op dit gebied. Op zoek naar informatie over een inlogaccount of een productenoverzicht kijk dan in ons Producten- en Dienstenoverzicht.

meubilair

Voor het aanschaffen van meubilair kun je contact opnemen met een van onze drie leveranciers: Ahrend, Gispen of Rohde & Grahl. Het leveren van bureaustoelen is voorbehouden aan Ahrend. Voor al het andere meubilair kan tot een bedrag van € 2500,- excl. btw besteld worden bij de leverancier van je voorkeur. Bestellingen die uitkomen boven dit bedrag dienen middels een mini-competitie uitgevraagd te worden via de afdeling Inkoop. Neem voor meer informatie contact op met Inkoop of neem een kijkje in ons Producten- en Dienstenoverzicht.


schoonmaak

Op de UT wordt er schoonmaak op basis van resultaat; hoe ziet mijn werkplek eruit nadat er schoon gemaakt is. Op dat moment moet het aan de vooraf vastgestelde eisen voldoen. Er zijn ruimtecategorien gedefinieerd waaraan kwaliteitseisen zijn gekoppeld. Zo zijn de eisen voor een kantoor weer anders dan voor een laboratorium of een toilet. Binnen deze randvoorwaarden heeft onze schoonmaakpartner (Asito) zelf de ruimte om te bepalen hoe en hoe vaak er schoon gemaakt wordt.

Heb je vragen over de schoonmaak? Neem dan een kijkje in ons Producten- en Dienstenoverzicht of neem contact op met de Servicedesk van jouw gebouw. 

TEmperatuurbeinvloeding van mijn werkplek

De meest voorkomende manier om de temperatuur op je werkplek te beinvloeden is via de radiatorknop van je thermosstaat. In een aantal gebouwen is een gebouwbeheerssysteem actief. Hier kan enkel de gebouwbeheerder de instellingen wijzigen. Airconditioning, is op laboratoria na, niet aanwezig in de gebouwen.  

Wil je weten welke mogelijkheden er in jouw gebouw zijn? Kijk dan voor meer informatie in het Producten- en Dienstenoverzicht.

Toegang tot mijn werkplek

De meeste gebouwen zijn op werkdagen geopend van in ieder geval 08.00 - 18.00 uur. Enkele gebouwen zijn ook 's avonds en/of in het weekend geopend. Indien je een sleutel nodig hebt voor de toegang tot je werkplek kun je dit aanvragen bij de Servicedesk van je gebouw. Heeft je werkplek een electronisch toegangsysteem of wil je graag buiten de reguliere openingstijden kunnen werken dan heb je autorisatie nodig voor. Toestemming/uitgifte hiervoor is verschillend per gebouw. 

Lees meer over toegangsautorisatie en het gebruik van je toegangspas.