Zie Werken op de Campus

Overige medewerkersfaciliteiten

Sport 

Wist je dat je als medewerker van de UT gratis gebruik kan maken van het sportaanbod? Vanuit de OPUT is er geld beschikbaar gesteld om medewerkers van de UT te kunnen laten sporten op de eigen UT faciliteiten. 
Met een geactiveerd CampusCard Employee abonnement, kun je gebruik maken van de fitness, het zwembad en de buitenaccommodatie van de UT-sport faciliteiten. 

Voor meer informatie over het de CampusCard en het aanmelden voor het abonnement, kun je terecht op de CampusCard website.

UT-Kring

De UT-Kring is de personeelsvereniging van de Universiteit Twente. Door de UT-Kring worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals workshops, sporttoernooien, dagjes weg. Medewerkers kunnen als lid gebruik maken van een aantal voordelen naast de georganiseerde activiteiten. Zo krijgen medewerkers ook interessante kortingen: 

- Korting op bioscoopkaarten
Als lid kun je voor €7 naar de bioscoop in Enschede. 

- Korting Saré thermen en beauty
Saré thermen en beauty is een beauty welness gevestigd op het Hulsbeek. UT-Kringleden kunnen voor €21,00 hier genieten, in plaats van €29,50

Meer informatie over de UT-kring en over het lidmaatschap is te vinden op hun website

Verzekeringen

Als medewerker van de UT krijg je korting bij een aantal verzekeringaanbieders: 

Zorgverzekering

Bij Menzis krijg je korting op de premie van een zorgverzekering en kun je tegen een geringe toeslag de dekking van je aanvullende verzekering uitbreiden. Je partner en kinderen tot 18 jaar (studerende kinderen tot 27 jaar) kunnen eveneens gebruik maken van deze verzekering.

Privé schadeverzekeringen

Bij ABN AMRO, Centraal Beheer en Interpolis krijg je korting op de premie van diverse schadeverzekeringen, zoals een woonverzekering, autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, doorlopende reisverzekering of caravanverzekering.

Meer weten over de verzekeringen die afgesloten zijn door de UT? Deze informatie is te vinden op de site van de dienst HR 

Korting IJbaan Twente

Als personeelslid van de UT kun je op vertoon van jou medewerkerskaart tegen een gereduceerd tarief schaatsen bij IJsbaan Twente. Deze korting geld alleen op doordeweekse dagen tussen 12.00 en 16.30 uur. Schaatsen is dan mogelijk voor maar €4,75 (normale prijs € 6,75).