Zie Studeren op de Campus

Overige studentenfaciliteiten

AFVAL

Op de universiteit dragen we graag ons steentje bij aan bewustwording van het gebruik van grondstoffen en gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. We gaan dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met ons afval. Tal van afvalstromen worden al gescheiden afgevoerd. Heb je ideeen voor verdere afvalscheiding of andere nuttige informatie die ons kan helpen? Deel dit dan met ons.

Gevonden en verloren voorwerpen

Ben je iets kwijt of heb je iets gevonden? Ga dan naar Servicedesk van het betreffende gebouw. Bij het ophalen van een gevonden item is legitimatie verplicht. Zie voor meer informatie het Producten- en dienstenoverzicht.

Parkeergelegenheden

Voor parkeermogelijkheden zie de plattegrond van de UT: www.utwente.nl/plattegrond

Schoonmaak

Op de UT wordt er schoonmaak op basis van resultaat; hoe zien de studieplekken eruit nadat er schoon gemaakt is. Op dat moment moet het aan de vooraf vastgestelde eisen voldoen. Er zijn ruimtecategorieen gedefinieerd waaraan kwaliteitseisen zijn gekoppeld. Zo zijn de eisen voor een studieplek weer anders dan voor een laboratorium of een toilet. Binnen deze randvoorwaarden heeft onze schoonmaakpartner (Asito) zelf de ruimte om te bepalen hoe en hoe vaak er schoon gemaakt wordt. Heb je vragen over de schoonmaak? Neem dan een kijkje in ons Producten- en Dienstenoverzicht of neem contact op met een van de Servicedesks.

Speciale 'deals' voor studenten

De Student Union heeft voor jou als student leuke kortingsacties verzameld. Neem een kijkje op su.utwente.nl/uniondeals

Verder vind je het O&O plein een station van campusbike, een mogelijkheid om fietsen te huren.