Studeren op de Campus

Koffie & catering

koffievoorzieningen

In alle gebouwen staan automaten die diverse koffiesoorten, chocolademelk, warm en koud water leveren. Dit zijn automaten van Douwe Egberts. Er zijn twee verschillende soorten koffie beschikbaar: verse bonen en een instant variant. De instant variant is goedkoper dan de koffie gezet van verse bonen. Betaling bij koffieautomaten is uitsluitend mogelijk met contactloos betalen op je bankpas (NFC).

Wil je graag een kopje koffie drinken in een andere sfeer? Zoek jouw favoriete plek op in de coffeecorners van Ravelijn of de Waaier, bij de Starbucks of in een van de kantines of horeca locaties op de campus.

Op zoek naar meer informatie over de koffieautomaten? Kijk dan op ons Producten- en Dienstenaanbod.

Snack- en drankautomaten

In diverse onderwijsgebouwn zijn automaten voor snacks en koude dranken aanwezig. Betaling is uitsluitend mogelijk met contactloos betalen op je bankpas (NFC).

Catering

Ook op locatie zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van catering. Dit wordt verzorgd door Sodexo. Wil je de dag goed beginnen? Denk dan eens aan een ontbijt bij een vergadering. Ook een high tea of andere lekkere zoetigheden om de ochtend of middag mee op te vrolijken ontbreken niet in het aanbod. En natuurlijk zijn er tal van smakelijke arrangementen voor de lunch, recepties, borrels en buffetten. Download de banqueting folder van Sodexo voor een overzicht en neem  contact op met de banqueting afdeling van Sodexo via 053 - 489 8003 / 06 -13214676 of banqueting-fb@utwente.nl.

Voor een volledig horecaaanbod van de campus zie de pagina Horeca op de UT.