CATERING

Eten en drinken in de kantines/restaurants op de UT wordt verzorgd door Appèl (zie ook www.utwente.nl/catering). Ook op locatie bieden zij verschillende mogelijkheden op het gebied van catering. Wil je de dag goed beginnen? Denk dan eens aan een ontbijt bij een vergadering. Ook een high tea of andere lekkere zoetigheden ontbreken niet in het aanbod. En natuurlijk zijn er tal van smakelijke arrangementen voor de lunch, recepties, borrels en buffetten. Ga naar de webapplicatie voor het plaatsen van bestellingen, bekijk de banquetingmap van Appèl of neem contact op met Appèl via 06 - 18 41 43 31 of stuur een mail naar banqueting@utwente.nl.

Voor een volledig horecaaanbod van de campus zie de pagina Horeca op de UT.

koffievoorzieningen

In alle gebouwen staan automaten die diverse koffiesoorten, chocolademelk, warm en koud water leveren. Dit zijn automaten van Douwe Egberts. Er zijn twee verschillende soorten koffie beschikbaar: verse bonen en een instant variant. De instant variant is goedkoper dan de koffie gezet van verse bonen. Betaling bij koffieautomaten is uitsluitend mogelijk met contactloos betalen op je bankpas (NFC).

Wil je graag een kopje koffie drinken in een andere sfeer? Zoek jouw favoriete plek op in de coffeecorners van Ravelijn of de Waaier, bij de Starbucks of in een van de kantines of horeca locaties op de campus.

Op zoek naar meer informatie over de koffieautomaten? Kijk dan op ons Producten- en Dienstenaanbod.

Snack- en drankautomaten

In diverse onderwijsgebouwn zijn automaten voor snacks en koude dranken aanwezig. Betaling is uitsluitend mogelijk met contactloos betalen op je bankpas (NFC).