Zie Home CFM

Studeren op de Campus

Goed onderwijs dient ondersteunt te worden door een fijne studie-omgeving. Collegezalen, practica en projectruimten die voorzien zijn van een prettige sfeer en de juiste inrichting en hulpmiddelen. Ontdek hier welke voorzieningen en faciliteiten allemaal aanwezig zijn of waar we je wellicht bij kunnen helpen. 

Collegezalen

De universtiteit beschikt over een divers aanbod van collegezalen. Van klein tot groot, zalen met een flexibele opstelling, zalen specifiek bestemd voor tentamens, zalen voor hoorcolleges en ga zo maar door. De collegezaalbeheerders van de Interne Dienst ondersteunen gebruikers van de zalen om activiteiten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Studieplekken

In diverse gebouwen op de campus zijn studieplekken aanwezig. Er zijn plekken waar je vrij kunt gaan zitten, maar er zijn ook projectruimtes die je kunt reserveren. Deze projectruimtes bevinden zich onder meer in de Bastille, Horst, Ravelijn, Spiegel en de Vrijhof. 

Openingstijden gebouwen

Bekijk de openingstijden van de gebouwen

Printers & copyshops

In alle onderwijsgebouwen staan studentenprinters die door alle studenten gebruikt kunnen worden. Standaard staat er beperkt printtegoed op je collegekaart en als dat op is kun je zelf je kaart opwaarderen. Zie hiervoor de handleiding 'opwaarderen van printtegoed' (PDF). Voor een overzicht van alle print-handleidingen zie de website van de ICT-afdeling. 

Let op: Studentenprinters en medewerkersprinters zijn gescheiden. Studentenprinters zijn te herkennen aan de betaalpaal naast de printer.

Voor het afdrukken van posters, flyers of het afdrukken en inbinden van verslagen kun je terecht bij de copyshops in de Bastille (in de Unionshop) of in gebouw Carré (bovenaan de centrale trap rechts).