Zie Nieuws

Foodconcepten FoodCity Appèl rouleren per 7 januari donderdag 10 januari, 12.15 - 13.00 proeverij concepten

Op maandag 7 januari worden de huidige roulerende foodconcepten in de kantines gewisseld voor nieuwe. In de week van 2 januari zullen de voorbereidingen hierop plaatsvinden. We nodigen je van harte uit om op donderdag 10 januari tussen 12.15 en 13.00 uur kennis te maken met nieuwe concepten tijdens een proeverij op het terrasgedeelte van de Waaier.

Sinds juli 2018 is Appèl de cateraar in de verschillende kantines van gebouwen van de Universiteit Twente en de banqueting. In de meeste gebouwen is een standaard assortiment: de foodconcepten The Bakery, Coffee & Co, Greens en Stock ’n Broth. Daarnaast zijn er ook foodconcepten, die na een periode van enkele maanden wisselen. Sommige concepten komen terug op een andere locatie, andere concepten worden (tijdelijk) uit het assortiment gehaald. Ook worden nieuwe foodconcepten geïntroduceerd. Op 7 januari 2019 vindt de eerste roulatie plaats.

De nieuwe indeling

Wil je nu alvast weten welke nieuwe concepten waar komen? In Spiegel kun je vanaf 7 januari genieten van het concept Break a l’egg. Wil je blijven genieten van het concept Happy Asia (eerder in Spiegel)? Kom dan naar de Waaier, waar ook het concept Hieper de Pieper gelanceerd wordt. In Horst vind je de concepten Croquettes en Get Toasted en Bliss Bowls.

Kennis maken met de concepten: donderdag 10 januari, 12.15 – 13.00 uur

Donderdag 10 januari van 12.15 tot 13.00 uur kun je kennismaken met de nieuwe concepten op het terrasgedeelte van de Waaier! Je kunt dan allerlei kleine gerechtjes proeven van de nieuwe concepten. We verwelkomen je daar graag. 

Golden Ticket actie

Naast de proeverij op donderdag 10 januari, nodigen we je ook uit deel te nemen aan de UT Lunch Marathon. Je maakt kennis met ieder concept en maakt zo ook nog eens kans op een Golden Ticket! Hiermee zijn leuke prijzen te winnen, denk aan een lunch, gratis product / koffie met lekkers. Doe als volgt mee:

  1. Maak een foto van je lunch bij ieder nieuw roulerend foodconcept.
  2. Deelname: upload 1 of meerdere foto’s en vermeld hierbij de foodconcept(en) via het webformulier op www.utwente.nl/ut-lunchmarathon. Doe dit voor 16 februari 2019.
  3. Volledige deelname: bij zes geüploade foto’s van verschillende roulerende foodconcepten maak je kans op een Golden Ticket, die geüpload zijn voor 16 februari 2019! De eerste 25 medewerkers maken kans op een Golden Ticket.
  4. Appèl stuurt een e-mail naar de winnaars om het Golden Ticket op te komen halen.

Contact

Heb je feedback voor Appèl? Laat ons dit dan weten door ons feedbackformulier in te vullen.