OVER APPÈL

Appèl is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar actief is in de catering binnen het bedrijfsleven, op meer dan 160 locaties. Door de overname van onderwijscateraar Markies Catering is Appèl sinds 2014 ook actief in het de restaurants in de onderwijssector. 

Logo Appèl

In de woorden van Appèl


In terminologie verschillend, maar de kernwaarden van de Universiteit Twente komen sterk overeen met de vier pijlers van onze bedrijfsvoering. 

PASSIE VOOR ETEN EN DRINKEN 

Als het eten en drinken met liefde, aandacht en enthousiasme wordt bereid, is het in onze ogen nooit fout. We stimuleren creativiteit en innovatie van onze medewerkers op locatie door ze verantwoordelijkheid en vrijheid te geven om maatwerk te leveren.
Ondernemend en pionierend!

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN

Partnerschap staat hoog in vaandel binnen onze dienstverlening. Wij zijn de schakel tussen het onderwijs en het (lokale) bedrijfsleven. Hierdoor ontstaan verrassende en vindingrijke oplossingen, waardoor geen locatie hetzelfde is.
Synergiegedreven!

CREATIEF, DURVEN DOEN

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van vernieuwende en duurzame oplossingen. Wij streven ernaar om de beste foodbeleving voor de wereld te creëren. We signaleren en integreren de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
Internationaal georiënteerd!

EIGEN, TROTS OP ONS KARAKTER

We zijn een ‘tikkeltje’ eigenwijze, maar vooral flexibele organisatie. We spelen in op de trends van nu, hebben aandacht voor onze doelgroep en groeien mee in de veranderende behoefte. Oftewel we houden niet angstvallig vast aan het ‘bekende’. Maatschappijgericht!