Binnen De Waaier is een grote diversiteit aan gasten met verschillende eetbehoeftes en eetmomenten. Daarom is er een foodcourt met 3 vaste single products, 3 roulerende single products, verskramen, pop-ups en meer. 

Foodcourt met free-flow uitgiftes

In de foodcourt is een totaalervaring van eten en drinken. Wekelijks is er een kok aanwezig die ter plekke heerlijke gerechten bereidt en op inspirerende wijze de aanwezigen laat proeven en genieten van de nieuwste (internationale) gerechten.

3 vaste single products in De Waaier
The Bakery

De bakker verrast met traditionele broodproducten, maar verlegt ook steeds grenzen. Hij verrast je met bananenbrood of het hippe Two Slices: twee sneden vers afgebakken brood met lekkere en simpele ingrediënten. Ook vind je bij de bakker een uitgebreid segment aan bagels (groot geworden in New York, maar oorspronkelijk een Poolse ontdekking!) en kijkt de bakker ook om zich heen: wat is op dit moment ‘hot’ in zijn vakgebied? 

Coffee & Co

De geur van verse koffie, verschillende diverse verse theesoorten. Extra energie nodig? Je kunt hier ook terecht voor een energieboost; probeer onze raw bars of neem een extra cafeïne shot.

Greens

Gezonde tussendoortjes, vers (lokaal) fruit van het seizoen bieden wij heerlijke veggie dippers, maaltijd- en fruitsalades, groene smoothies, groentetaarten, spirelli pasta (paste van courgette, wortel en biet), bloemkool fried rice en een ruim assortiment aan veganistische gerechten. Oftewel: food for the brain!

Extra's in De waaier

POP-UP IN DE HUIDIGE KOFFIECORNER

Op de plek van de huidige koffiecorner komt een pop-up: die wordt steeds ingevuld met bijvoorbeeld (lokale) ondernemers, startups en/of aanstormende horecatalenten. Ook hier wordt het aanbod regelmatig gewisseld. 

ROULERENDE SINGLE PRODUCTS

Naast de vaste Single Products, zijn er ook Single Products die rouleren. Zo is er een goede basis en blijft het steeds mogelijk om allerlei gerechten te ontdekken. Zo is er een goede basis en blijft het steeds mogelijk om allerlei gerechten te ontdekken. Vanaf 2 september 2019 zijn in De Waaier de volgende roulerende keukens beschikbaar:

Elke dinsdag kan je hier heerlijke spareribs komen halen. En zoals iedereen weet, kan je elke woensdag friet halen in de Waaier.