Foodstation: Theatercafé

Het Theatercafé moet een plek zijn waar studenten en andere bezoekers graag komen, elkaar ontmoeten en vooral ontspannen. Hier brengen we mensen bij elkaar. 

In de warme maanden ligt de nadruk op een gezellig terras, terwijl we in de koudere maanden voor reuring zorgen door diverse optredens, een pubquiz of een proeverij. Er zijn allerlei activiteiten en de mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een high-wine arrangement of een bieravond met lokale specialiteiten
  • Een 'beachparty' met cocktails en een BBQ in de zomer
  • Een ladies-night met food-to-share
  • Een stamppot-proeverij in de winter
    ... En nog veel meer!

Het assortiment

Naast diverse lekkere drankjes is het Theatercafé natuurlijk ook mogelijk om er een hapje te eten. Naast een uitgebreide drankenkaart (van koffie tot diverse frisdranken, bieren en wijnen) bieden we een kleine kaart aan met internationale gerechten, gebaseerd op het seizoen en een specifiek thema. 

Afhaalmogelijkheden

Het café biedt studenten en overige bewoners van de campus de mogelijkheid om maaltijden, van de kleine kaart, op aanvraag af te halen. De maaltijden worden verpakt in duurzame, isolerende schaaltjes. Recyclen vinden we belangrijk, daarom krijg je 10% korting op de volgende aankoop als je de schaaltjes inlevert.