De nieuwbouwlocatie Technohal vormt de basis voor het ‘TechMed Centre’. Hoewel de locatie nog niet gereed is, is al wel nagedacht over de mogelijke invulling voor het restaurant. Gezond en duurzaam, daar gaat het om bij dit concept. En dat sluit ook aan bij de behoeften aan een gezond, biologisch en vegetarisch productaanbod.

Foodstation: Lemons and beans

Lemons and Beans is dé plek om te pionieren en experimenteren op het gebied van eten en drinken. De focus is gezonde en duurzame voeding. 

Assortiment

Bij Lemons and Beans komen de 3 vaste Single Products terug (Coffee & Co, Greens en The Bakery). Elk van deze 3 krijgt wat extra's mee, denk bijvoorbeeld aan:

  • 3D-foodprinters: Recent is de eerste eetbare vulling ontwikkeld met een 3D-foodprinter. De cartridge wordt gevuld met uitsluitend verse, natuurlijke groenten en fruit ingrediënten (zoals bietenpuree, knoflook, citroen, agar-agar of kervel). De 3D food past perfect binnen Greens om te experimenteren met nieuwe smaakcombinaties.
  • Proefbakkerij: Hier brengen we innovaties tot leven. Uit de combinatie van specifieke wensen, onze expertise en de kennis van studenten uit het bakkersvak van ROC van Twente (één van onze partners) komen de meest succesvolle innovaties en heerlijke smaken. Van traditioneel tot innovatief en van gezond tot een ‘guilty pleasures’. Dat zie je, dat proef je en dat ruik je!
  • Cold Drip CoffeemakerInnovatieve koffietrend is de zogenaamde ‘Slowcoffee’ van ijswater. Het zetten van een volle pot (15 koppen) kan 7 tot 8 uur duren. Maar dan heb je ook iets unieks!