De Spiegel heeft een luxe Grab 'n Co-concept. Er zijn 3 vaste Single Products en roulerende Single Products. Ook is er een luxe koffievoorziening.

De ingrediënten variëren van basis tot luxe (zoals verse haring of duurzaam gevangen zalm). Zo kun je er snel eten, met ieder budget.  

FOODstation grab 'n co

3 vaste single products in De Spiegel
The Bakery

De bakker verrast met traditionele broodproducten, maar verlegt ook steeds grenzen. Hij verrast je met bananenbrood of het hippe Two Slices: twee sneden vers afgebakken brood met lekkere en simpele ingrediënten. Ook vind je bij de bakker een uitgebreid segment aan bagels (groot geworden in New York, maar oorspronkelijk een Poolse ontdekking!) en kijkt de bakker ook om zich heen: wat is op dit moment ‘hot’ in zijn vakgebied? 

Coffee & Co

De geur van verse koffie, verschillende diverse verse theesoorten. Extra energie nodig? Je kunt hier ook terecht voor een energieboost; probeer onze raw bars of neem een extra cafeïne shot.

Greens

Gezonde tussendoortjes, vers (lokaal) fruit van het seizoen bieden wij heerlijke veggie dippers, maaltijd- en fruitsalades, groene smoothies, groentetaarten, spirelli pasta (paste van courgette, wortel en biet), bloemkool fried rice en een ruim assortiment aan veganistische gerechten. Oftewel: food for the brain!

Roulerende single products

Naast de vaste Single Products, is er ook één roulerend Single Product, dat regelmatig wisselt. Vanaf 2 september 2019 is dat Hup Saté.

Luxe koffievoorziening

In De Spiegel staat een pistonmachine, bemand door een gekwalificeerde barista. Dat is nét dat beetje extra voor een overheerlijk kopje koffie.