Met eigentijds karakter en in de sfeer van een foodhal (ontspannen, gevarieerd, internationaal, ambachtelijk). In de Horst komt een foodcourt met verschillende uitgiftes voor eten en drinken naast elkaar.

3 vaste single products in De Horst
The Bakery

De bakker verrast met traditionele broodproducten, maar verlegt ook steeds grenzen. Hij verrast je met bananenbrood of het hippe Two Slices: twee sneden vers afgebakken brood met lekkere en simpele ingrediënten. Ook vind je bij de bakker een uitgebreid segment aan bagels (groot geworden in New York, maar oorspronkelijk een Poolse ontdekking!) en kijkt de bakker ook om zich heen: wat is op dit moment ‘hot’ in zijn vakgebied? 

Coffee & Co

De geur van verse koffie, verschillende diverse verse theesoorten. Extra energie nodig? Je kunt hier ook terecht voor een energieboost; probeer onze raw bars of neem een extra cafeïne shot.

Greens

Gezonde tussendoortjes, vers (lokaal) fruit van het seizoen bieden wij heerlijke veggie dippers, maaltijd- en fruitsalades, groene smoothies, groentetaarten, spirelli pasta (paste van courgette, wortel en biet), bloemkool fried rice en een ruim assortiment aan veganistische gerechten. Oftewel: food for the brain!

EXTRA'S IN DE Horst

MOBIELE KOFFIEVOORZIENING

Koffie. Er is altijd behoefte aan. Zeker in de buurt van collegezalen en studieruimtes. Daarom zijn er ook flexibele koffievoorzieningen. Met hippe koffierugzakken is er altijd een ‘coffee to go’ beschikbaar. Een lekkere en betaalbare oppepper tussendoor!

3 ROULERENDE SINGLE PRODUCTS

Naast de vaste Single Products, zijn er ook Single Products die rouleren. Zo is er een goede basis en blijft het steeds mogelijk om allerlei gerechten te ontdekken. Per 1 april 2019 zijn in De Horst de volgende roulerende keukens beschikbaar: