Sport

Met een uitgebreid sportaanbod is het aantrekkelijk voor iedereen om te sporten op de Campus. Met een UnionCard (studenten) of CampusCard (medewerkers en externen) kun je zelf jou sportabbonement samenstellen. Voor studenten is het sporten op de campus voordelig, voor medewerkers van de UT is het sporten gratis. 

Het sportcentrum heeft een ruime binnen- en buitenaccomodatie, zo is er onder andere een eigen fitnessruimte, binnen- en buitenzwembad, meerdere tennisbanen en zijn er nog veel meer locaties om te kunnen sporten. 
Met meer dan 35 sportverenigingen is bijna elke sport wel te beoefenen op de UT. 


Voor de individuele sporters is het ook mogelijk om gebruik te maken van het groepslessenaanbod en het cursusaanbod. Bijna elke dag vind er in één van de zalen een groepsles plaats. 

Meer informatie over het sportaanbod op de Campus is te vinden de sport website

Cultuur

Het gebouw de Vrijhof is het hart van cultuur op de Campus. Er worden in de Vrijhof verschillende voorstellingen georganiseerd, exposities gehouden en cursussen gegeven. 

Op de Campus zijn er ook verschillende cultuurverenigingen aanwezig. Deze verenigingen zijn in te delen onder drie categorieën, dans, theater en muziek.  

Voor de cursussen van cultuur is het nodig om een actieve UnionCard of CampusCard te hebben. 

Wil je meer weten over cultuur? Dat is te vinden op de eigen website van cultuur.