Zie Activiteiten op de Campus

Contact reserveringen

Hieronder vind je een alle contactgegevens met betrekking tot reserveringen.

Reserveringsbureau UT

Het Reserveringsbureau verzorgt al jouw wensen op het gebied van het organiseren van vergaderingen, symposia, congressen, culturele voorstellingen, sportactiviteiten, overnachtingen in de blokhutten en overige activiteiten op de universiteitscampus waar een zaalreservering voor nodig is. Het Reserveringsbureau biedt verschillende vormen van dienstverlening: het gehele proces van zaalreservering tot aan de facturatie wordt door onze medewerkers begeleid. De medewerkers van het Reserveringsbureau nemen je graag werk uit handen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Contactinformatie: reserveringen@utwente.nl; telefoon 053 489 1010

Benieuwd welke verschillende vergaderzalen, collegezalen en theaterzalen er zijn? Kijk dan hier voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. 

Ga je zelf een activiteit of evenement organiseren op de campus? Kijk dan bij Zelf een activiteit organiseren voor een overzicht van tips, regels, de bijeenkomstmelder en andere handige linkjes.

Student Union (gebouw Bastille)

De Student Union beheert het studentengebouw Bastille waar ook enkele faciliteiten te reserveren zijn (zoals het Atrium). Voor meer informatie zie de website van de Student Union.

Sportcentrum

Afbeeldingsresultaat voor utrack utwente

Het Sportcentrum beschikt over een groot aantal zalen en andere sportfaciliteiten, zowel binnen als buiten. Denk aan een grote klimmuur of een binnen- en buitenbad. Een overzicht van beschikbare accomodaties, de actuele bezetting van zalen en contactgegevens vind je via www.utwente.nl/sport. Servicedesk Sportcentrum: telefoon 053 489 8001.

Andere organisaties die je verder kunnen helpen

Onderstaande organisaties behoren niet tot de UT, maar zijn wel op de campus gevestigd en kunnen je mogelijk ook verder helpen met een reservering of evenement.

Drienerburght (binnenkort: U Parkhotel)

Hotel Drienerburght ligt in het hart van de campus en biedt naast overnachtingsmogelijkheden ook verschillende vergaderzalen en horeca. Binnenkort verhuist de Drienerburght naar gebouw Hogekamp, het formalige faculteitsgebouw van Elektrotechniek en Technische Natuurkunde. Na de verhuizing zal de Drienerburght doorgaan onder de naam U Parkhotel. Meer informatie: www.drienerburght.nl

The Gallery

The Gallery (onderdeel van BTC Twente) is een centrum voor ondernemers en is gevestigd op de campus. In The Gallery zijn faciliteiten voor vergaderingen en horeca aanwezig. The Gallery is direct bereikbaar vanuit de Hengelosestraat. Voor meer informatie zie de website van BTC Twente.