Zie Activiteiten op de Campus

Welke activiteiten zijn er?

Grote (jaarlijks) terugkerende evenementen

Op de campus worden verschillende grote campus-evenementen georganiseerd, denk aan de Batavierenrace, UT Triathlon of festivals zoals Green Vibrations. Een overzicht van deze campus-evenementen vind je op de algemene UT-website.

Daarnaast is er ook een aantal corporate events of academische plechtigheden, zoals de Opening Academisch Jaar, de DIES (verjaardag UT), Entrepreneurial Day, New Years Breakfast, etc. Een overzicht van de corporate events en academische plechtigheden vind je in de dienstencatalogus van de UT.

Overige evenemeNten en activiteiten

Activiteiten van specifieke onderzoeksgroepen en instituten staan op de website van de betreffende groep/instituut. Zie hiervoor onze overzichten van de onderzoeksgroepen/departmenten en instituten.

Volledige UT-agenda/evenementenlijst

Er is een volledige evenementenlijst beschikbaar voor alle UT evenementen. Deze lijst neemt alle activiteiten mee die in het UT Content Management Systeem WebHare zijn ingevoerd, bij een van de honderden (sub)websites. 

Let op: berichten die uitsluitend met login toegankelijk zijn, zoals medewerkersportal-berichten zijn niet te vinden op deze lijst.