Zie Activiteiten op de Campus

Activiteiten die ook voor externen toegankelijk zijn

De UT biedt niet alleen een groot aantal faciliteiten en activiteiten voor eigen gemeenschap, maar ook voor externen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Sport

Ook als externe kun je een sportkaart bij het Sportcentrum aanschaffen om gebruik te maken van de sportfaclititeiten van de UT. Voor meer informatie zie www.utwente.nl/campuscard. De zalen en accomodaties van het sportcentrum te huur voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes etc. Zie de website van het sportcentrum voor de mogelijkheden.

Cultuur

VRIJHOF CULTUUR organiseert een groot aantal voorstellingen, die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Voor een actueel overzicht zie www.utwente.nl/cultuur. De (theater) zalen van VRIJHOF CULTUUR zijn tevens te reserveren voor externen. 

VRIJHOF CULTUUR presenteert elke maand nieuwe exposities, waarbij wordt gestreefd naar een zo breed mogelijk aanbod. De exposities en openingen zijn vrij toegankelijk voor belangstellenden.Bekijk de agenda van VRIJHOF CULTUUR voor actuele exposities.  

Campusrondleiding voor groepen

Via campus@utwente.nl kun je campusrondleidingen voor groepen boeken. In sommige gevallen zijn ook rondleidingen binnen de research-faciliteiten mogelijk, zoals het Nanolab op de campus. 

Voor individuele wandelingen is een folder met een route en toelichting beschikbaar (download PDF flyer).

Studium Generale

Studium Generale organiseert lezingen in de Vrijhof. Deze lezingen zijn voor een breed publiek toegankelijk. Zie www.utwente.nl/sg voor het actuele programma.