Voor een succesvol congres of sportevenement zijn passende overnachtingsfaciliteiten onontbeerlijk. 

Blokhutten

Voor groepen hebben we een sportieve variant. Midden op de campus staan zeven blokhutten waar met 15 personen per blokhut 105 personen kunnen overnachten. In elke blokhut staan op de begane grond vijf stapelbedden en op de eerste verdieping vijf eenpersoonsbedden. Toiletten en wasgelegenheid zijn beschikbaar in een toiletgebouw. Huurders van blokhutten kunnen gebruik maken van een grote schuur voor het nuttigen van maaltijden en overdekte activiteiten. Deze ruimte (Stall) is separaat te huren.

Details Blokhutten
  • In de blokhutten is elektriciteit aanwezig
  • Indeling: BG: vijf stapelbedden. Eerste etage: vijf eenpersoons bedden
  • In de blokhutten zijn kasten aanwezig
  • De verwarming voorziet slechts in het vorstvrij houden van de blokhutten
  • Slaapzak/dekbed, kussensloop, handdoek en matrasovertrek nemen de huurders zelf mee
  • Douches en toiletten zijn ondergebracht in een apart sanitair gebouw op ± 25 meter van de hutten. Voor dames en heren zijn aparte ruimten.
Huurvoorwaarden Blokhutten

Download de pdf met huurvoorwaarden voor de blokhutten.

De Stall

De Stall is een overdekte ruimte in de directe nabijheid van de blokhutten. Dit is de voormalige stal van de boerderij van de personeelsvereniging van de universiteit.

In de Stall staan stoelen, tafels en een klein keukenblok. Hier is géén mogelijkheid om zelf te koken, koken in de Stall is niet toegestaan. Er géén servies of bestek aanwezig.

De Stall is als toevoeging bij de blokhutten separaat te huren.

Voor het aanvragen van reserveringen voor één of meerdere blokhutten.

Kamperen

Bij bepaalde evenementen, activiteiten of sporttoernooien is het mogelijk om op aangewezen plekken op de campus te overnachten. Voor kamperen op de campus is altijd toestemming van het evenementenbureau nodig en in bepaalde gevallen zelfs een vergunning. Zie ook de voorwaarden en veiligheidseisen voor kamperen op de campus. 

Uparkhotel

In het UParkhotel (het voormalige faculteitsgebouw Hogekamp op de campus) zijn 42 comfort kamers beschikbaar, 14 superior kamers, 8 superior view kamers en 8 panorama kamers. Alle kamers beschikken over een douche en toilet, telefoon, radio, kleurentelevisie en gratis WiFi. Meer informatie: www.uparkhotel.nl.

De Broeierd

Vlak naast de campus ligt hotel De Broeierd, onderdeel van Fletcher Hotels. Met 61 luxe hotelkamers, drie ruime suites en 15 tuinkamers met privéterras is dit de plek voor de verwende reiziger. 

Meer informatie over Hotel De Broeierd.