Trainingen

Doorlopende selfmanagementgroep

voor studenten die een selfmanagementcursus hebben afgerond, maar nog een periode onder begeleiding willen blijven oefenen met de geleerde strategieën.

Er wordt voortgebouwd op de technieken en strategieën van de selfmanagementcursus; deze dien je dus eerst te hebben gevolgd. In wekelijkse bijeenkomsten blijf je werken met de planning- en uitvoerformulieren en wekelijkse doelstellingen.

cursusduur

Je kunt minimaal 1, maximaal 2 modules deelnemen (of het equivalent 20 weken). Mocht een langere periode nodig zijn, dan wordt daarover overlegd met de begeleider.

Wanneer

Elke maandagochtend, van 9.00 tot 10.00 uur. 
Als je deelneemt gaan we ervan uit dat je je aan de spelregels houdt en op maandagochtend wekelijks aanwezig bent.

deelname

In een kort gesprek bespreken we of deze groep voor jou de meest geschikte vorm is om je studieritme op te bouwen. Het kan zijn dat de StudieStimuleringsGroep een beter alternatief is voor jou.
Bij te veel aanmeldingen word je op een wachtlijst geplaatst of bieden we je individuele begeleiding (maximaal 5 gesprekken) aan.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

afspraak maken

Neem telefonisch contact op met het secretariaat SACC: +31 53 489 2035 of kom langs in de Vrijhof, vloer 3 kamer 311 (rode balie).