"Na een aantal jaren van hard werken en veel leren was ik opeens afgestudeerd en op zoek naar een baan. Op dat punt besefte ik me dat de puzzelstukjes voor het vinden van een leuke baan er al wel waren, maar dat ze nog niet op hun plaats vielen. De loopbaanbegeleiding heeft mij door inzicht gevende opdrachten en gesprekken geholpen om duidelijk te krijgen wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Ik sta daar nu meer bij stil en heb daardoor het gevoel in mijn kracht te staan bij het zoeken naar een baan die echt bij mij past. De puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen, bedankt daarvoor!"

 ”Ik kwam eerst naar het studentendecaan met een tal aan persoonlijke problemen, hierbij ben ik erg goed geholpen met uitzoeken hoe ik die kon oplossen en wiens hulp ik daarbij kon vragen. Toen bleek één van de onderliggende problemen ook dat ik op de UT helemaal niet op mijn  plek zat. Hierdoor was mijn motivatie laag en ontweek ik moeilijke situaties. Echter door de loopbaanbegeleiding die ik heb gehad ben ik er precies achter gekomen wie ik ben en wat ik echt leuk en belangrijk vind, en misschien ook wel geleerd dat het niet erg is om af en toe voor jezelf te kiezen. Dus na een tijd hier ga ik toch weg en begin ik in september aan mijn nieuwe studie.

Heel erg bedankt voor de nieuwe start!'  (student B TG)

“Ik ben wel heel blij dat ik dit loopbaantraject ben ingegaan aangezien ik nu veel beter kan verwoorden wat ik wil en niet wil. De sollicitatiegesprekken gaan me goed af omdat ze een open en eerlijk persoon zien en horen.” (Student IBA)

“Mede door de modules en de gesprekken met u heb ik leren verwoorden wat mijn sterke punten en ontwikkelpunten zijn. Als je dit weet en kunt vertellen, zien ze aan de andere kant van de tafel iemand die weet wat ze kan en niet kan en stevig in haar schoenen staat. Bij mij heeft het zijn vruchten afgeworpen, dank u wel hiervoor!” (Studente M BA)

"De loopbaanbegeleiding was voor mij een middel om verbindingen te leggen tussen mijn bestaande zelfkennis en nieuwe inzichten voor bewustwording van mijn kwaliteiten, valkuilen en carrière doelen. Met deze bewustwording en de tools die tijdens dit traject zijn aangereikt kan ik nu echte stappen maken in die richting waar ik heen wil." (Studente TM)

“Door de sessies sta ik vaker, bewust en onbewust, stil bij wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat de mogelijkheden zijn. Daardoor kon ik gemakkelijker een masterkeuze maken waar ik écht achter sta.“

(Studente BME)

“Dankzij dit loopbaantraject heb ik nu helder voor ogen wat ik echt wil gaan doen. Het is goed geweest even alles op een rij te zetten van wat ik wil, wat ik in huis heb en wat daarbij mogelijk is. Ik kan nu duidelijk aangeven wat ik wil en ook waar ik mezelf later niet zie werken. Dit is voor mijn erg waardevol, omdat ik nu ook veel gerichter kan zoeken naar een baan straks en in mijn sollicitaties duidelijk kan zijn” (Studente IO)

"Ik ben vorig jaar een aantal keer bij jou geweest voor het loopbaantraject.
Op dit moment, een jaar later nu, ben ik nog steeds werkzaam bij Rijksmuseum Twenthe. Dit gaat nog steeds erg goed, ik heb veel verantwoordelijkheid met een behoorlijk dossier aan projecten die ik gelijktijdig coördineer. Het is een enorm leerzame ervaring. In september ga ik weer aan de slag met een Master aan de UT, al hoop ik dan nog part-time door te werken bij het museum.

Dus, nogmaals bedankt! Voor alle motivatie en coaching, het heeft mijn perspectief verbreed en mijn zelfvertrouwen gesterkt."

“Ik ben wel heel blij dat ik dit loopbaantraject ben ingegaan aangezien ik nu veel beter kan verwoorden wat ik wil en niet wil. De sollicitatiegesprekken gaan me goed af omdat ze een open en eerlijk persoon zien en horen.”

“Mede door de modules en de gesprekken met u heb ik leren verwoorden wat mijn sterke punten en ontwikkelpunten zijn. Als je dit weet en kunt vertellen, zien ze aan de andere kant van de tafel iemand die weet wat ze kan en niet kan en stevig in haar schoenen staat. Bij mij heeft het zijn vruchten afgeworpen, dank u wel hiervoor!”