Zie Persoonlijke ontwikkeling

Studiekeuze en loopbaanbegeleiding

Bij vragen over studiekeuze, studie overstap en studie staken.

Als je je moet je heroriënteren na een negatief BSA of als het is tijd te kiezen voor een nieuwe master. Je hebt nog geen helder beeld van jouw persoonlijke profiel of hebt vragen over sollicitatie en arbeidsmarkt. Hiervoor kun je terecht bij onze studiekeuze en loopbaancoaches.

aanmelden

Voor het aanmelden van een studiekeuzetraject kun je contact opnemen met Jacqueline Eenkhoorn (j.m.eenkhoorn-lohmann@utwente.nl) tel.nr. 053 489 2036 (b.g.g. 2035) waarna je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. Dan wordt samen met jou gekeken wat een passend vervolg traject is. Denk hierbij aan een studiekeuzetest met een deskundige nabespreking of brede oriëntatie op jouw talent en interesses.

Soms is er behoefte aan een aantal diepgaandere gesprekken en soms is er behoefte aan een meer praktische coachende aanpak met concrete praktische opdrachten. In dat geval kun je contact opnemen met Hemo Oumenad (r.b.m.oumenad@utwente.nl) of via tel.nr. 053 489 2036 (b.g.g. 2035).  

Op basis van de resultaten kun je je verder oriënteren op andere opleidingen, minoren, masters dan wel op passende banen op de arbeidsmarkt.  

Testimonials: lees de ervaringen van anderen.

Links

Hulp en advies bij de voorbereiding op je carrière
Website Career Service
Workshops Loopbaanontwikkeling 
Aanmelding