Bijeenkomst aansluiting onderwijs - arbeidsmarkt voor studenten met een beperking

Op 24 april organiseert Expertisecentrum handicap + studie, in samenwerking met Student Affairs Coaching en Counselling en Career Service een regiobijeenkomst over de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt voor studenten met een beperking.

Voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking zijn de kansen op duurzame arbeidsparticipatie kleiner en verloopt op de aansluiting arbeidsmarkt moeizamer dan voor jongeren zonder arbeidsbeperking. Tijdens de regiobijeenkomst wordt dit thema belicht vanuit de kant van werkgevers, jongeren met een beperking en onderwijsinstelling. Onderzoeks- en adviesbureau KBA presenteert het concept van de transitieroute voor studenten met een beperking, waarmee het laatste studiejaar en het eerste jaar daarna als transitiefase benoemd worden. Behalve onderwijsprofessionals zijn ook studenten met een beperking nadrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen aan de regiobijeenkomsten.

Dinsdag 24 april 2018 van 10.00 tot 14.00 uur. Inloop vanaf 9.45 uur.

Universiteit Twente,  De Horst 2
Horsttoren 1300, 13e verdieping.

Parkeren op campusterrein P2; Invalide parkeren: Direct voor het Horstgebouw, je kunt dit aangeven bij de slagbomen bij P2 en vlak voor het gebouw. Deze parkeerplaatsen zijn alleen toegankelijk voor mensen met een invalidekaart.

Meld je aan voor deze bijeenkomst.

NB. De voertaal is Nederlands.