Zie Ik ben student/afgestudeerd

Werken bij de Universiteit Twente

Werken bij de UT: een goede keuze. De Universiteit Twente biedt ruimte! Ruimte voor ambitie, voor talent. Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Jouw ondernemende instelling wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Wij bieden je carrièreperspectief en ambitieuze en talentvolle collega's. Volop trainingen en cursussen om je verder te ontwikkelen. En vanzelfsprekend een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

werken als student assistent

Info volgt.

Werken in het wetenschappelijk onderzoek

Na afronding van de Masteropleiding kun je kiezen voor een carrière in het onderzoek. Dat betekent dat je gedurende een periode van vier jaar de diepte in gaat op een onderzoeksonderwerp dat je fascineert. Een promovendus heeft in Nederland, in tegenstelling tot in veel andere landen, meestal een aanstelling als medewerker. Naast de vacatures voor promovendi is er binnen de Twente Graduate School een aantal promotieprogramma's gedefinieerd rond specifieke onderzoeksthema's. Twente Graduate School biedt geïntegreerde master/PhD-programma's aan. Wil je weten waar onze jonge onderzoekers mee bezig zijn? Via het overzicht Academische Plechtigheden vind je een overzicht van alle aankomende promoties.

Werken in de ondersteuning

Kwaliteit in de ondersteuning van onderzoek en onderwijs is essentieel om onze ambities te verwezenlijken. Wij zoeken de beste medewerkers die passen binnen onze ondernemende organisatie cultuur. De UT biedt regelmatig diverse vacatures in de ondersteuning op het gebied van facilitair management, financiën, human resources, ict, marketing en communicatie, strategie en beleid, student ondersteuning en technische ondersteuning.

Vacatures

De Universiteit Twente heeft regelmatig vacatures voor nieuwe promovendi en ondersteunende posities. Een actueel overzicht van vacatures vind je op www.utwente.nl/werkenbij