Zie Ik ben student/afgestudeerd

Schakel- en loopbaanadvies

Bij twijfel over studiekeuze en loopbaanvragen.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Heb je te maken met twijfels over de studiekeuze, overweeg je te stoppen of te veranderen naar een andere opleiding? Of moet je je opnieuw oriënteren op een negatief bindend advies (BSA) of moet je een masterprogramma kiezen? Neem in dergelijke gevallen gerust contact met ons op.

Voor studenten in het eerste jaar van hun bachelors bieden wij een studiekeuzeworkshop aan 

WAT ZULLEN WIJ VOOR je DOEN?

Nadat je ons hebt bereikt, ontvang je een uitnodiging voor een interview om de best passende follow-up te bespreken. Soms is een diepgaander interview wenselijk en soms een meer hands-on benadering.

We kunnen je bijvoorbeeld een test aanbieden om jouw interesses en capaciteiten te ontdekken. Of we kunnen je praktische oefeningen aanbieden, die je kunnen helpen inzicht te krijgen in jouw vaardigheden, interesses, eigenschappen en motivaties. Je kunt in een interview met een counselor over de resultaten nadenken. We helpen je ook bij het identificeren van de soorten werk en werkvelden of industrie / industrieën die overeenkomen met jouw profiel.

Dit alles zal op een persoonlijk niveau gebeuren. Dus waar wacht je op? Mocht je dergelijke problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.