Zie Ik ben student/afgestudeerd

Studiekeuze- en loopbaanadvies

Twijfel over studiekeuze of loopbaanvragen?

!!!Bedankt voor je aanvraag. Helaas moeten we nieuwe aanvragen momenteel op de wachtlijst zetten. Zodra je aan de beurt bent wordt je gebeld of gemaild om een afspraak in te plannen. We nemen zo spoedig mogelijk als het kan contact met je op.!!!

Heb je te maken met twijfels over de studiekeuze, overweeg je te stoppen of te veranderen naar een andere opleiding? Moet je je opnieuw oriënteren na een negatief bindend advies (BSA) of moet je een masterprogramma kiezen? Neem in dergelijke gevallen gerust contact met ons op.

Voor studenten in het eerste jaar van hun bachelors bieden wij verspreid over het jaar ook studiekeuzeworkshop aan.

WAT ZULLEN WIJ VOOR je DOEN?

Nadat je ons hebt bereikt, zullen we contact met je opnemen om de  best passende follow-up te bespreken. Soms is een diepgaander interview wenselijk en soms een meer hands-on benadering.

We kunnen je bijvoorbeeld een test aanbieden om jouw interesses en capaciteiten te ontdekken. Of we kunnen je praktische oefeningen aanbieden, die je kunnen helpen inzicht te krijgen in jouw vaardigheden, interesses, eigenschappen en motivaties. Je kunt in een interview met een counselor over de resultaten nadenken. We helpen je ook bij het identificeren van de soorten werk en werkvelden of industrie / industrieën die overeenkomen met jouw profiel.

Dit alles zal op een persoonlijk niveau gebeuren. Dus waar wacht je op? Mocht je dergelijke problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.