JobTeaser voor studenten
Ons online portaal voor vacatures, stages, career evenementen en meer

Zie Ik ben student/afgestudeerd

JobTeaser voor studenten

Career Center door JobTeaser is een platform dat studenten en/of afgestudeerden helpt bij het zoeken en solliciteren naar een baan. Je kunt zoeken naar banen, stages, bijbaantjes, carrière-evenementen, enzovoort. Niet alleen organisaties van buitenaf, maar ook onze studie- en studentenverenigingen en andere UT-afdelingen, zoals PD-ENG en NovelT, kunnen vacatures of carrière gerelateerde activiteiten plaatsen.

Je vindt op JobTeaser veel informatie en ook veel kansen. JobTeaser is het toonaangevende carrièreplatform van Europa met bedrijven in heel Europa. De informatie op dit platform helpt je bij je oriëntatie op de banenmarkten. Nieuwsgierig naar een bepaald bedrijf? Verken dan de bedrijfsprofielen. Daar vind je meer informatie over het bedrijf en de mensen die er werken en je kunt er direct solliciteren op de vacatures.

Dit online platform is visueel aantrekkelijk omdat het bedrijven en andere organisaties de mogelijkheid biedt om video's, informatieve artikelen en tips te uploaden. 

Met de JobTeaser-app is het platform nog makkelijker toegankelijk, dus waar wacht je nog op? Klik hier om een studentenaccount te maken of om in te loggen.

Of download nu het Career Center van de mobiele JobTeaser-app:

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met UT Career Services via e-mail op careerservices@utwente.nl of bel ons op +31 (0) 53 489 2036.

JOBTEASER

Als richtlijn bieden we je een extra instructie video ter oriëntatie op ons JobTeaser platform. Deze is echter in het Engels. Er is ook nog een informatieve video over JobTeaser die je hieronder kan vinden: