OVER JOBTEASER

Career Center door JobTeaser is een platform waarmee studenten en / of afgestudeerden ondersteuning krijgen bij zoeken en solliciteren. Je kunt zoeken naar banen, stages, bijbaantjes, carrière-evenementen, enzovoort. Niet alleen organisaties van buitenaf, maar ook onze studie- en studentenverenigingen en andere UT-afdelingen, zoals PDENG of anderen, kunnen ook vacatures of carrière gerelateerde activiteiten plaatsen.

Je zult veel informatie en kansen vinden. Jobteaser is het toonaangevende carrièreplatform van Europa met bedrijven in heel Europa. U kunt alle informatie op dit platform gebruiken voor uw oriëntatie op de banenmarkten. Wat is daar te zien? Verken de bedrijfsprofielen. Meer informatie over mensen waaraan u wilt deelnemen en solliciteren.

Dit online platform is visueel aantrekkelijk omdat het organisaties en andere partijen de mogelijkheid biedt om video's, informatieve artikelen en tips te uploaden. Wil je specifieke hulp van je studievereniging of studentenvereniging of wil je je op een relatie wijzen? In dat geval kunt u de associatie van uw keuze 'labelen'.

Het platform is gemakkelijk toegankelijk met de Jobteaser-app, dus waar wacht je nog op? Klik hier om een ​studentenaccount te maken of om in, te loggen.

Of download nu het Career Center van de mobiele JobTeaser-app:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met UT Career Services via e-mail op careerservices@utwente.nl of bel ons op +31 (0) 53 489 2036.