JobTeaser voor studenten
Ons online portaal voor vacatures, stages, career evenementen en meer

Zie Career Services voor studenten | Universiteit Twente

Career Services voor studenten

HOE KUNNEN WE je HELPEN?

Career Services geeft je een overzicht van afdelingen en organisaties binnen en buiten de UT die je kunnen helpen bij je studieloopbaan. Als je vragen hebt, zorgen wij ervoor dat je in contact komt met de juiste persoon binnen de universiteit of we verwijzen je door naar een externe partij in ons netwerk. We hebben een groot netwerk binnen de Universiteit Twente, en hebben contacten met studieverenigingen en studentenverenigingen, studentenorganisaties, faculteiten en alumni. Career Services organiseert ook workshops en geeft persoonlijk advies op maat.

Nieuw

Studeer je binnenkort af om je carrière voort te zetten op de arbeidsmarkt? Kan jij ondersteuning gebruiken in je salarisonderhandeling? Vanaf 1 oktober is er iedere vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur een spreekuur voor alle studenten die zich willen voorbereiden op de onderhandelingen op de arbeidsmarkt na hun studie. Je kunt je aanmelden via de zelfplanner hier beneden. Na aanmelding ontvang je van de coach een vragenlijst ter voorbereiding op het gesprek.

Plan je eigen afspraak
met een loopbaanbegeleider of onderhandelingsadviseur.
Planzelf
Vanaf oktober is het mogelijk om via de online planner "Planzelf" een afspraak te maken met één van onze loopbaanbegeleiders en/of onderhandelingsadviseurs. Gebruik je de planner, dan hoef je geen contact meer op te nemen met het secretariaat om een afspraak te boeken.
Bezoek onze nieuwe Canvas pagina (EN)
Inschrijving
In onze Canvas pagina (EN) wordt je geïnformeerd over nieuwe evenementen, workshops en meer.