Stagelopen of afstuderen

Beschikbaar vanaf
1 - jan - 2018

Korte opdracht omschrijving
In Nederland hebben we een van de meest betrouwbare elektriciteitsnetwerken ter wereld. Echter; de  snelle ontwikkeling van meerdere innovatieve technologieën die voortkomen uit het doel om de  energie-efficiëntie te verbeteren, zouden in de toekomst bedreigingen kunnen vormen voor de  stabiliteit van het netwerk. In dit kader komen Smart Grids om de hoek kijken.  Een Smart Grid is een intelligent energienet: een energienet waaraan een meet – en regelsysteem is  toegevoegd. Hiermee kan vraag en aanbod van diverse energiebronnen op elkaar en op de verbruikers  worden afgestemd. Loohuis Installatiegroep wil inspelen op de ontwikkeling van Smart Grids en is op  zoek naar een gedreven student die met het bedrijf kan ondersteunen in dit proces. Gedurende de  stage- of afstudeerperiode werk je samen met verschillende professionals binnen Loohuis. We  formuleren de opdracht op een manier waarop deze aansluit bij jouw wensen en de eisen vanuit jouw  opleiding. Heb jij affiniteit met Smart Grids en wil jij bij een grote speler in de installatietechniek aan de  slag? Neem dan contact met ons op!

Innovatiehub Tubbergen
Dit is een opdracht binnen Innovatiehub Tubbergen. De Tubbergse bedrijven Bouwmetaal, Kamphuis  Sloopwerken en Loohuis Installatiegroep hebben in september 2017 de handen ineen geslagen om  Innovatiehub Tubbergen te starten. Binnen de Innovatiehub werken meerdere stagiaires en  afstudeerders iedere studieperiode aan uitdagende opdrachten bij de drie bedrijven. Naast een
praktijkbegeleider vanuit het bedrijf is een projectmanager beschikbaar die jou kan begeleiden. De  Innovatiehub maak het mogelijk om met andere studenten samen te werken en ervaringen te delen.
Hiernaast kun je een kijkje nemen in de keukens van alle aangesloten bedrijven. Op deze manier kun je  als student de beste studieresultaten combineren met échte meerwaarde voor het bedrijf waar je  werkt.

PDF - Full description