Gemeente Hengelo - Allround medewerker Ruimtelijke Ordening

Bedrijf

Naam Organisatie
Gemeente Hengelo

Website Organisatie
www.hengelo.nl en werkenbijhengelo.nl

Contactpersoon Organisatie
Carline Heikens Pleizier en Trudy Verhoeff

Emailadres Contactpersoon
ditisietsvoormij@hengelo.nl

Telefoonnummer Contactpersoon
074-2459855 of 074-2459430

Functieomschrijving

Titel Functie
Vliegende keep in de ruimte voor de functie van Allround medewerker Ruimtelijke Ordening

Relevant vakgebied
ruimtelijke ontwikkeling

Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2017

Toelichting functie omschrijving
Deze vacature is ontstaan door het generatiepact, een landelijke cao-afspraak. Oudere werknemers leveren vrijwillig uren in waardoor er vacatureruimte ontstaat voor jongeren. Daarom is deze vacature bedoeld voor jongeren t/m 27 jaar. Kijk op https://www.hengelo.nl/Welkom-in-Hengelo/Actueel/Nieuws/De-gemeente-Hengelo-zoekt-nieuwe-medewerkers.html voor meer informatie.

WIJ
Wij zoeken een vliegende keep die de volgende teams ondersteunt: Ruimte, Economie & Wonen, Verkeer, Ruimtelijk Bestuursrecht en Stedenbouw. Wij zoeken een medewerker met een brede interesse die weet van aanpakken.
De werkzaamheden zijn o.a. het voorbereiden van informatieavonden, het bijhouden van websites, het schrijven van memo’s voor bijvoorbeeld economische zaken en het meedraaien in een team bij een langdurig traject als het maken van een bestemmingsplan of het maken van een gemeentelijk verkeers- en vervoersplan.

JIJ
Jij zat vroeger het liefst in de verkeerstuin en bent nog steeds fan van Monopoly! Deze ervaring, en een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling neem je mee als bagage. Je bent een teamplayer, resultaatgericht en klantgericht. Je hebt kennis en ervaring met multimedia en Social Media en hebt een proactieve en flexibele werkhouding en neemt verantwoordelijkheid. Je durft kritisch te zijn, hebt een eigen mening, laat je niet leiden door de ‘gevestigde orde’ en beschikt over een gezonde nieuwsgierigheid. Je bent communicatief vaardig, helder, duidelijk en to the point.

Solliciteren
Werken bij Hengelo iets voor jou? Stuur voor 25 augustus 2017 via werkenbijhengelo.nl je sollicitatie. Dit kan een brief, prezi, filmpje of iets anders zijn; verras ons! Laat zien wie je bent als persoon en waarom deze functie bij je past.

Nog niet zeker? Toch meer weten over de functie? Bel met Carline (Heikens Pleizier) 074-2459855 of Trudy (Verhoeff), telefoon 074-2459430. Zij kunnen je precies vertellen wie jou verder kan informeren over de functie.

En dan?
Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en na 25 augustus informeren we je over het vervolg van de procedure.

Wat bieden we eigenlijk?
We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.
- Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.
- We investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je ruimte om jouw talenten te ontplooien.
- De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed