V.O. Patents & Trademarks - Octrooigemachtigde in opleiding

Bedrijf

Naam Organisatie
V.O. Patents and Trademarks

Website Organisatie
www.vo.eu

Contactpersoon Organisatie
Liesbeth van den Broek

Emailadres Contactpersoon
l.vandenbroek@vo.eu

Telefoonnummer Contactpersoon
0704166705

Functieomschrijving

Titel Functie
Octrooigemachtigde in opleiding

Relevant vakgebied
Werktuigbouwkunde, Natuurkunde, Elektrotechniek

Beschikbaar vanaf
1 - okt - 2017

Toelichting functie omschrijving
V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere zelfstandige octrooi- en merkenbureaus binnen Europa, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Tot onze cliënten behoren vooraanstaande nationale en internationale ondernemingen en onderzoeksinstellingen.

Voor de sectie Werktuigbouw, Natuurkunde en Elektrotechniek van onze vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Leuven, Amsterdam en Groningen zijn wij op zoek naar toptalenten (m/v) voor de functie van:

Octrooigemachtigde in opleiding

Met cliënten bespreek je de laatste resultaten van R&D. Je adviseert op basis hiervan hoe het intellectueel-eigendomsrecht toepasbaar is en verzorgt de uitvoering van de gekozen stappen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opstellen van octrooiaanvragen. Daarbij leg je in zorgvuldig gekozen bewoordingen de geclaimde uitvinding vast. Wetenschap en techniek, recht, taal en consultancy: meerdere disciplines in één beroep vertegenwoordigd. Je kijkt mee in de keukens van de innovatie, adviseert betreffende (on)gunstige richtingen in R&D en bouwt een intellectuele eigendomsportefeuille op voor je cliënten. Je onderneemt waar nodig actie tegen inbreuk of tegen octrooirechten van concurrenten van cliënten waar ook ter wereld. Een intensief intern- en extern opleidingstraject stelt je in staat om in 3 tot 4 jaar tijd Nederlands en Europees octrooigemachtigde te worden.


Uitdaging genoeg?
Dan stellen we je sollicitatie op prijs. Je hebt een voltooide universitaire opleiding in de fysica of elektrotechniek (standplaats Eindhoven); of werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, industrieel ontwerpen of vergelijkbaar (overige vestigingen). Daarnaast beschik je over brede interesse in juridische en taalkundige aspecten. Naast het Nederlands heb je uitstekende kennis van het Engels en bij voorkeur ten minste een passieve kennis van Duits en Frans.

V.O. biedt je, naast de volledige opleiding tot Nederlands en Europees octrooigemachtigde, volop ruimte voor verdere professionalisering en ontwikkeling door een divers aanbod aan opleidingen en trainingen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.


Neem contact op
Stuur je sollicitatiebrief met cv en motivatie naar Liesbeth van den Broek, manager P&O, recruitment@vo.eu. Voor meer informatie over V.O. kun je met haar contact opnemen via
tel. +31 (0)70 416 67 05 of kijk op www.vo.eu/career.

PDF- Full description