Gemeente Hengelo - Junior Projectmedewerker Financiën

Bedrijf

Naam Organisatie
Gemeente Hengelo

Website Organisatie
www.hengelo.nl en werkenbijhengelo.nl

Contactpersoon Organisatie
Carline Heikens Pleizier en Trudy Verhoeff

Emailadres Contactpersoon
ditisietsvoormij@hengelo.nl

Telefoonnummer Contactpersoon
074-2459855 of 074-2459430

Titel Functie
Nieuwsgierige cijferaar voor de functie van: Junior Projectmedewerker Financiën

Relevant vakgebied
overheid, financien, bedrijfseconomie en/of bestuurskunde

Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2017

Toelichting functie omschrijving
Wij
Met dertig collega’s regelen wij de financiën voor de hele organisatie en het bestuur. Planning en control, financieel beleid, beleidsbegroting, bedrijfsvoering en crediteurenadministratie: zomaar wat termen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. En wie weet jij straks ook wel!

Bij de financiële afdeling gaat het niet alleen om de cijfers, maar vooral om wat die cijfers voorstellen en waar ze voor staan. Het gaat juist om hoe we met de beschikbare financiële middelen zoveel mogelijk zaken voor onze inwoners kunnen realiseren. Daarbij is de inhoud leidend en niet het geld. Wel is het onze taak om erop toe te zien dat alle ambities die we hebben binnen de beschikbare middelen uitgevoerd kunnen worden.

Jij
Je wilt het verhaal achter de cijfers weten en kunt dit goed uitleggen. Je bent een proactieve teamspeler die daarnaast goed in staat is om zelfstandig te werken. Je staat stevig in je schoenen en hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op financieel/bedrijfseconomisch of bestuurskundig gebied.

Je bent jong en ambitieus en vindt het leuk om interessante en dynamische projecten uit te voeren en te begeleiden. Denk hierbij aan het digitaliseren van onze begroting en jaarrekening, het opzetten en implementeren van een verplichtingenadministratie, het verbeteren van de financial control in o.a. het sociaal domein, het ‘LEAN’ maken van processen en beleid en verschillende uitdagende politiek/bestuurlijk vraagstukken. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de producten uit de P&C-cyclus. Je bewaakt de kwaliteit en signaleert verbetermogelijkheden op product- en procesniveau.

Wat wij jou bieden
We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.
– Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.
– We investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je ruimte om jouw talenten te ontplooien.
– De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Solliciteren
Ben jij die nieuwsgierige cijferaar die wij zoeken? Solliciteer vóór 25 augustus 2017 via werkenbijhengelo.nl. Je sollicitatie kan een brief, Prezi, filmpje of iets anders zijn (plak een link in je cv). Wij worden graag verrast! Laat ons zien wie jij als persoon bent en waarom deze functie bij jou past.

En dan?
Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en na 25 augustus informeren we je over het vervolg van de procedure.

Toch meer weten over de functie?
Bel met Carline (Heikens Pleizier) via 074-2459855 of met Trudy (Verhoeff) via 074-2459430.