PGGM Quant Traineeship

Bedrijf

Naam Organisatie
PGGM

Website Organisatie
https://www.pggm.nl/werken-bij#!/

Contactpersoon Organisatie
Afdeling Recruitment

Emailadres Contactpersoon
solliciteren@pggm.nl

Telefoonnummer Contactpersoon
030 277 99 11

Functieomschrijving

Titel Functie
PGGM Quant Traineeship

Relevant vakgebied
kwantitatieve studie

Beschikbaar vanaf
1 - mrt - 2017

Toelichting functie omschrijving
Als Quant Trainee krijg je de kans om in een tweejarig programma veel kennis en ervaring op te doen op verschillende afdelingen zoals bijvoorbeeld Asset Liability Management en Actuarieel Advies, Equities, Risk, Treasury of Fiduciair Advies. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek, een project of meedraaien op een afdeling – van elk 6 maanden zodat je je ‘on the job’ inhoudelijk en breed ontwikkelt. Je bouwt een solide intern netwerk op en je ontdekt wat voor jou de beste plek is binnen PGGM.

Daarnaast volg je een intensief opleidings- en ontwikkeltraject. Na een uitgebreid introductieprogramma, doorloop je gedurende 18 maanden samen met je medetrainees het Traineeprogramma Baanbrekend in Organisatie bestaande uit 6 traineemodules en intervisie. Daarnaast ga je tijdens het traineeship ook op voor het CFA examen. Alles draait om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De trainee manager begeleidt, coacht en ondersteunt je tijdens jouw traineeship.

Upload hier uw opdracht; graag ook voorzien van de betreffende contactgegevens (naam, emailadres, telefoonnummer en website)
PGGM Quant Traineeship per 1 maart 2017.pdf

PDF - Full description