PGGM Corporate Traineeship per 1 maart 2017

Bedrijf

Naam Organisatie
PGGM

Website Organisatie
https://www.pggm.nl/werken-bij#!/

Contactpersoon Organisatie
Afdeling Recruitment

Emailadres Contactpersoon
solliciteren@pggm.nl

Telefoonnummer Contactpersoon
030 277 99 11

Functieomschrijving

Titel Functie
PGGM Corporate Traineeship per 1 maart 2017

Relevant vakgebied
geen

Beschikbaar vanaf
1 - mrt - 2017

Toelichting functie omschrijving
Als Corporate Trainee krijg je de kans om in een tweejarig programma veel kennis en ervaring op te doen binnen PGGM. Het Corporate Traineeship is er specifiek op gericht om PGGM in de volle breedte te leren kennen. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek, een project of meedraaien op een afdeling – van elk 6 maanden eventueel aangevuld met een side-opdracht zodat je je ‘on the job’ inhoudelijk en breed ontwikkelt. Je bouwt een solide intern netwerk op en je ontdekt wat voor jou de beste plek is binnen PGGM.

Daarnaast volg je een intensief opleidings- en ontwikkeltraject. Na een uitgebreid introductieprogramma, doorloop je gedurende 18 maanden samen met je medetrainees het Traineeprogramma Baanbrekend in Organisatie bestaande uit 6 traineemodules en intervisie. Alles draait om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De trainee manager begeleidt, coacht en ondersteunt je tijdens jouw traineeship.

Upload hier uw opdracht; graag ook voorzien van de betreffende contactgegevens (naam, emailadres, telefoonnummer en website)
PGGM Corporate Traineeship per 1 maart 2017.pdf

PDF - Full description