NonStop Recuitement - Talent Acquisition Specialist

Bedrijf

Naam Organisatie
NonStop Recruitment

Website Organisatie
Www.NonStop-Recruitment.com

Contactpersoon Organisatie
Erwin de Wildt

Emailadres Contactpersoon
E.wildt@nonstop-recruitment.com

Telefoonnummer Contactpersoon
0031 (0) 106 690 591

Functieomschrijving

Titel Functie
Talent Acquisition Specialist – voor net afgestudeerden, Praag-gebaseerd

Relevant vakgebied
Human Resource, Psychologie, Marketing, Communicatie

Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2016

Toelichting functie omschrijving
Nieuwe vacature

careerservice@utwente.nl vr 26-8-2016 12:21

Aan: CareerService (CES);

CES - CS NL vacature
Bedrijf Naam Organisatie
NonStop Recruitment
Website Organisatie
Www.NonStop-Recruitment.com
Contactpersoon Organisatie
Erwin de Wildt
Emailadres Contactpersoon
E.wildt@nonstop-recruitment.com
Telefoonnummer Contactpersoon
0031 (0) 106 690 591

Functieomschrijving Titel Functie
Talent Acquisition Specialist – voor net afgestudeerden, Praag-gebaseerd
Relevant vakgebied
Human Resource, Psychologie, Marketing, Communicatie
Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2016
Toelichting functie omschrijving
NonStop Recruitment is een snel groeiend bedrijf, met een netto omzetgroei van 97% afgelopen jaar. Om deze spectaculaire groei door te zetten zoeken wij voor de persoon die ons kan helpen het succes te handhaven. Diegene heeft een goed begrip van net afgestudeerden en kan beslissingen maken of iemand een goede fit is voor ons bedrijf. De positie van de Talent Acquisition Specialist is een starters rol en is geen voorgaande ervaring voor nodig. Jij zal bij ons starten in de training programma waarin je de benodigde vaardigheden zal ontwikkelen om succes te eigen te maken. Een van de hoofdredenen NonStop Recruitment instaat is om deze extreem snelle groei waar te maken is de vastberadenheid en sterke work ethiek van onze werknemers, gesteund door onze prijs winnende graduate-training programma. Daarnaast geven wij onze specialisten de flexibiliteit, nadat ze bewezen hebben op de weg naar succes te zijn, de keuze te werkend vanuit onze verschillende kantoren in Verenigd Koninkrijk, Tsjechië en Zwitserland. (Londen, Portsmouth, Praag, Pardubice en Zug)
Als een Talent Acquistion Specialist ben je verantwoordelijk voor de volgende generatie van getalenteerden recruiters in NonStop. Onder je activiteiten vallen: adverteren van interne posities, carrière beurzen bezoeken, interviews over de telefoon houden, in contact zijn met afgestudeerden en professionals, het opvolgen met feedback for je kandidaten, en het klaarmaken van ze voor de volgende stages in het proces en mogelijk een baan aanbieden voor sommige bij NonStop. Jij ben een belangrijk contactpunt for sollicitaties by NonStop Recruitement, vanaf de eerste keer dat je de telefoon oppakt tot dat de persoon naast je zit en gestart is bij ons.
Ben jij een commercieel georiënteerd persoon, niet bang voor de telefoon, en denkt dat je het leuk vind om mensen te helpen met de juiste carrière voor ze? Als , naast andere helpen, je opzoek bent naar een unieke kans om een internationale carrière dan solliciteer nu en je kan mogelijk sneller starten dan je denkt.
Vereisten:
• Europees Paspoort
• Vloeiend Nederlands of Vlaams en een goed niveau van Engels (andere talen zijn een plus)
• Internationaal georiënteerd
• Kan goed feedback opnemen
• Commercieel mindset
• In staat om naar Praag te verhuizen voor een periode van 7-9 maanden voor de initiële training
Over NonStop Recruitment:
NonStop Recruitment was opgericht in 2000. 16 jaren later hebben we over 200 werknemers, een jaarlijks omzet van £16.7 miljoen en zijn nu in het proces om uit te breiden to 5000 werknemers in de volgende tien jaar tijd. We zijn actief in de industrieën van Chemicaliën, Farmaceutica, Medische apparatuur, Onderwijs, Zorg, Techniek en Digitaal in heel Europa. NonStop hanteert een principe van Ethische recruitment en zijn een langlopend lid van APSCo, the Association of Professional Staffing Companies.
De bedrijfscultuur en de stad Praag:
We hebben over 14 nationaliteiten werkzaam bij NonStop en dit aantal zal toenemen met onze groei. We werken nauw samen en hebben regelmatig bedrijfsuitjes of activiteiten same buiten werk. Praag heeft altijd wat te bieden wat je interesses ook zijn. Als je sportief bent (of jezelf beloofd hebt het te gaan worden) wij geven je een multisport kaart wat je gratis toegang geeft to 280 sportfaciliteiten in Praag, dit zijn fitnessruimtes, sauna’s, zwembaden, verscheidenen dansen, vechtsporten. Je kan natuurlijk ook de klassieke en moderne cultuur in je op nemen, feesten tot de late uren in de vele clubs of de omliggende natuur verkennen. Praag is niet voor niks bekend als een van de beste steden in de wereld!
Over mij en hoe je aan te melden
Mijn naam is Erwin de Wildt. Ik ben nu al een jaar een trots lid van NonStop Recruitment, nadat ik vorig jaar was afgestudeerd en heb mezelf opgewerkt naar een Senior positie gebaseerd in Prague, mijn taak is het beste talent voor mijn bedrijf te vinden. Als je meer wilt weten, meld je nu aan en stuur me je CV, neem contact op LinkedIn en/of bel me op een van de volgende nummers:
NL: +31 (0) 106 690 591
BE +32 (0) 24034984
UK +44 (0) 207 940 4595


Key words: Talent, Acquisition, University, interview, medieren, internationaal, multicultureel, verkoop, carriere, investering, training, afgestudeerd, relaties, business development, kandidaten, telefoon, Nederlands, Vlaams, Engels, team leader, progressive, recruitment, consultant, Praag, Londen, Pardubice, Portsmouth, Zug.

PDF - Volledige omschrjiving