Unica - Energieconsultant

Bedrijf

Naam Organisatie
Unica groep

Website Organisatie
www.unica.nl

Contactpersoon Organisatie
Michiel van Dorsten

Emailadres Contactpersoon
mvdorsten@unica.nl
Telefoonnummer Contactpersoon
0683672821

Functieomschrijving

Titel Functie
Energieconsultant

Relevant vakgebied
werktuigbouwkunde, installatietechniek of bouwfysica

Beschikbaar vanaf
1 - jun - 2016

Toelichting functie omschrijving
Energieconsultant: de quantum leap in jouw carrière

Ben jij klaar voor een 'quantum leap' in jouw jonge carrière? Vol ambitie en passie voor duurzaamheid? TU achtergrond met een commercieel randje? Unica Ecopower breidt uit in haar energie adviesdiensten om energieneutraliteit waar te maken. Jij kan hierin een leidende rol spelen.

Energieconsultant / Adviseur met ambitie en passie voor duurzaamheid

Functie omschrijving
De Energieconsultant is de drijvende kracht om invulling te geven aan de steeds grotere behoefte voor energiebesparings- en verduurzamingstrajecten bij onze opdrachtgevers. U bent het aanspreekpunt vanuit de gehele Unica-organisatie voor energieadvies en energie-efficiëntie. U weet als geen ander de vraag vanuit de klant om te zetten in een concreet plan van aanpak, waarbij met zowel de opdrachtgever als andere bedrijven binnen Unica wordt samengewerkt. Met de klant stelt u scenario’s op en betrekt hem bij de oplossingsrichting. U bent mede verantwoordelijk om de verdere groei van de afdeling ‘energieadvies’ vorm te geven.

U staat voor een hoog niveau van dienstverlening en zet graag dat extra stapje om onderscheidend te zijn. In uw creatieve oplossing en daadkracht wordt u ondersteund door de vele mogelijkheden die de Unica Groep u kan bieden.

U werkt direct samen met andere Energieconsultants, indirect zoekt u steeds de juiste partners om de specifieke klantpropositie waar te maken.

U bent vanaf de eerste dag verantwoordelijk voor uw acquisitie, onderzoek, rapportages en de uitvoering van uw adviezen. Gedurende de eerste periode wordt u begeleid door een ervaren Energieconsultant maar ontwikkelt u uw eigen netwerk. U bent daarbij ook in staat uw opgedane kennis te delen met uw collega’s om gezamenlijk naar excellente dienstverlening te komen rondom energieadvies en energiemanagement. U bent straks mede verantwoordelijk voor een verdere groei van deze afdeling.

Competenties:
U heeft een mix van creativiteit, overtuigingskracht en samenwerkingsvermogen. U bent van nature nieuwsgierig en proactief.

Wij vragen

  • Uw heeft een technisch universitaire opleiding afgerond op het gebied van werktuigbouwkunde, installatietechniek of bouwfysica 
  • Ervaring of kennis met het adviseren voor energie-efficiëntie
  • Daadkracht om planningen/deadlines te halen en afspraken na te komen
  • Commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Teamspeler die kennis wil opdoen en delen om gezamenlijk tot excellente dienstverlening te komen en verduurzaming en CO2-reductie waar te maken.

Wij bieden

  • Verdere ontwikkeling en ontplooiing in het totale vakgebied van energie en duurzaamheid
  • Een prettige werksfeer binnen een ambitieuze onderneming met passie voor klanttevredenheid
  • Arbeidsvoorwaarden passend bij een vooraanstaande onderneming