The Capitals - Meerdere vacatures

Bedrijf

Naam Organisatie
The Capitals

Website Organisatie
www.thecapitals.nl

Contactpersoon Organisatie
Nicolaas van Zeijl

Emailadres Contactpersoon
nicolaas@thecapitals.nl

Telefoonnummer Contactpersoon
0634843162

Functieomschrijving 1

Titel Functie
iOS Developer

Relevant vakgebied
Computer science, IT

Beschikbaar vanaf
4 - mrt - 2016

Toelichting functie omschrijving
THE CAPITALS IS OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE EN GEDREVEN IOS DEVELOPERS DIE WILLEN MEEWERKEN AAN TOONAANGEVENDE SMARTPHONE EN TABLET APPS OP HET GEBIED VAN SPORT, MEDIA EN ENTERTAINMENT. HEB JE ONDERSTAANDE EIGENSCHAPPEN, SKILLS EN ERVARING, EN WIL JE WERKEN AAN APPS VAN HOGE KWALITEIT MET VEEL GEBRUIKERS, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Solliciteren
Stuur je CV met toelichting naar jobs at thecapitals.nl of bel ons op 020-6364870.

Kandidaat
Als developer binnen ons team ben je betrokken bij het project waar je aan werkt en zorg je ervoor dat kwaliteit geleverd wordt en de deadline gehaald wordt. Dit doe je samen met de designers en projectmanagers van The Capitals. Je denkt mee met de klant en kan inschatten wat de mogelijkheden zijn van het iOS platform. Uit persoonlijke interesse ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Opleidingsniveau:
HBO of universiteit afgestudeerd.

Minimaal ervaring met:

Swift en/of Objective-C, iOS SDK, Xcode, Aantoonbare ervaring met iOS development in de vorm van enkele apps die je kan laten zien.

Pluspunten:

  • Apps in de App Store.
  • Nederlandstalig.
  • Ervaring met multimedia (codecs, live streaming), tvOS, watchOS, software testing en version control systems, idealiter met git.

Landschap
Het mobiele landschap is nog steeds volop in beweging. Wij werken onder meer aan Chromecast ondersteuning, 4G live streaming, NFC en Apple TV. Als je enthousiast wordt van iBeacons, Drones, Virtual Reality en Smartwatches en andere technologieën die op het punt van doorbreken staan zit je de komende tijd op de juiste plek in ons innovatieve ontwikkelteam!

Functieomschrijving 2

Titel Functie
Android Developer

Relevant vakgebied
Computer Science, IT

Beschikbaar vanaf
4 - mrt - 2016

Toelichting functie omschrijving
THE CAPITALS IS OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE EN GEDREVEN ANDROID DEVELOPERS DIE WILLEN MEEWERKEN AAN TOONAANGEVENDE SMARTPHONE EN TABLET APPS OP HET GEBIED VAN SPORT, MEDIA EN ENTERTAINMENT. HEB JE ONDERSTAANDE EIGENSCHAPPEN, SKILLS EN ERVARING, EN WIL JE WERKEN AAN APPS VAN HOGE KWALITEIT MET VEEL GEBRUIKERS, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Solliciteren
Stuur je CV met toelichting naar jobs at thecapitals.nl of bel ons op 020-6364870.

Kandidaat
Als developer binnen ons team ben je betrokken bij het project waar je aan werkt en zorg je ervoor dat kwaliteit geleverd wordt en de deadline gehaald wordt. Dit doe je samen met de designers en projectmanagers van The Capitals. Je denkt mee met de klant en kan inschatten wat de mogelijkheden zijn van het Android platform. Uit persoonlijke interesse ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Opleidingsniveau:
HBO of universiteit afgestudeerd.

Minimaal ervaring met:
Java; Android SDK; gradle; Android Studio, Eclipse of IntelliJ; Aantoonbare ervaring met Android development in de vorm van enkele apps die je kan laten zien.

Pluspunten:
Apps in de Play Store, Nederlandstalig, Ervaring met multimedia (codecs, live streaming), software testing, version control systems (idealiter met git), Android NDK, Android TV en Android Wear.

Landschap
Het mobiele landschap is nog steeds volop in beweging. Wij werken onder meer aan Chromecast ondersteuning, 4G live streaming, NFC en Smart TV. Als je enthousiast wordt van Virtual Reality, Drones, iBeacons, Smartwatches en andere technologieën die op het punt van doorbreken staan zit je de komende tijd op de juiste plek in ons innovatieve ontwikkelteam!

Functieomschrijving 3

Titel Functie
Backend Developer

Relevant vakgebied
Computer Science, IT

Beschikbaar vanaf
4 - mrt - 2016

Toelichting functie omschrijving
THE CAPITALS IS OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE EN GEDREVEN BACKEND DEVELOPERS DIE WILLEN MEEWERKEN AAN TOONAANGEVENDE SMARTPHONE EN TABLET APPS OP HET GEBIED VAN SPORT, MEDIA EN ENTERTAINMENT. HEB JE ONDERSTAANDE EIGENSCHAPPEN, SKILLS EN ERVARING, EN WIL JE WERKEN AAN APPS VAN HOGE KWALITEIT MET VEEL GEBRUIKERS, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Solliciteren
Stuur je CV met toelichting naar jobs at thecapitals.nl of bel ons op 020-6364870.

Kandidaat
Als developer binnen ons team ben je betrokken bij het project waar je aan werkt en zorg je ervoor dat kwaliteit geleverd wordt en de deadline gehaald wordt. Dit doe je samen met de developers, designers en projectmanagers van The Capitals. Je denkt mee met de frontend en mobile developers en kan inschatten hoe de API’s het best gestructureerd kunnen worden. Uit persoonlijke interesse ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Opleidingsniveau
HBO of universiteit afgestudeerd.

Minimaal ervaring met
Python (2/3), Django (of vergelijkbaar framework), SQL database(s), zoals PosgreSQL, MySQL en/of SQLite en aantoonbare ervaring met backend development.

Pluspunten:

– Kennis van API specificatie en development; Kennis van REST; Nederlandstalig; Ervaring met memcached; Ervaring met software testing; Ervaring met version control systems, idealiter met git & Ervaring met hosting, liefst Amazon AWS en/of de Nginx stack.

Backend development binnen The Capitals
The Capitals maakt native mobile apps en de bijbehorende backends. Daarbij kan je denken aan: Push notificaties, Data middleware, Content management & (RESTful) API’s.

Landschap
Het mobiele landschap is nog steeds volop in beweging. Wij werken onder meer aan Chromecast ondersteuning, 4G live streaming, NFC en Smart TV. Als je enthousiast wordt van Google Glass, Smartwatches en andere technologieën die op het punt van doorbreken staan zit je de komende tijd op de juiste plek in ons innovatieve ontwikkelteam!