Ascending People - Meerdere vacatuers

Beschikbaar vanaf
1 - apr - 2016

Toelichting functie omschrijving
Werken & ontwikkelen als bestuurssecretaris?

Voor een milieu technische dienstverlener zijn wij op zoek naar een bestuurssecretaris. In deze functie ben jij de rechter hand van de bestuurder en ondersteun je een veranderproces in de organisatie. Je hebt sterke communicatieve skills, hebt gevoel voor de politieke omgeving waarin je opereert en bent in staat verandering te brengen.

We maken de vacature voor jou nog aantrekkelijker want naast deze baan waarbij je een contract voor langere tijd krijgt, doorloop je gedurende de eerste twee jaar ook kosteloos ons traineeship.

PDF - Volledige omschrijving

Functieomschrijving 2

Titel Functie
Projectmanager

Relevant vakgebied
Civiele techniek

Beschikbaar vanaf
1 - apr - 2016

Toelichting functie omschrijving
Voor een projectmanagement bureau zijn wij op zoek naar sterke denkers & doeners die het verschil weten te maken in projecten. Deze projecten spelen zich voornamelijk af in de openbare ruimte. Heb jij een civiel technische achtergrond? Reageer dan!

PDF - Volledige omschrijving