Werken na je studie

Beschikbaar vanaf
1 - nov - 2017

Toelichting functie omschrijving
Wil jij kinderen uit minder bedeelde wijken laten ontdekken welke mogelijkheden zij hebben? Ben jij ondernemend, hou je van aanpakken en heb je zin om veel te leren bij een ambitieuze en jonge organisatie? Dan is een traineeship bij Move iets voor jou! Wij zijn op zoek naar twee studenten of net-afgestudeerden die de uitdaging aan willen gaan om Move ook in de twee nieuwe Move-steden Eindhoven en Enschede op te zetten. Per 1 november zoeken wij daarom:

Trainee Projectcoördinatoren (2 per stad)
12 uur per week, 6 maanden, uitzicht op dienstverband

Over onze Move-projecten:
In de projecten van Move krijgen kinderen van 10-12 jaar van basisscholen uit minder bedeelde wijken en studenten samen het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van hun eigen project. Deze projecten duren gemiddeld 4-6 maanden en bestaan uit twee onderdelen: een actief uitstapje, waarin de studenten de kinderen meenemen naar het studentenleven en een buurttraject. In het buurttraject brainstormen de kinderen met hulp van de studenten over wat er beter kan in de wijk en gaan ze samen aan de slag om hun plan uit te voeren. Zo leren ze sociaal ondernemen, ontwikkelen ze hun talenten en kunnen ze met trots terugkijken op een concreet resultaat. Tijdens het project organiseren de studenten ook een actief uitje voor de kinderen om hen het studentenleven te laten zien. Zo verkennen zij nieuwe sporten, studies, talenten en mogelijkheden.

Voor de volledige vacaturetekst kun je kijken op onze speciale vacaturepagina: www.stichtingmove.com/vacatures. Hier vind je ook het formulier waarmee je kunt solliciteren.