Werken na je studie

Telefoonnummer Contactpersoon
074-2459855 of 074-2459430

Titel Functie
Proactieve verbinder voor de functie van: Junior Projectmedewerker Ondersteuning & Zorg

Relevant vakgebied
overheid - sociaal domein

Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2017

Toelichting functie omschrijving
(32-36 uur, voor de duur van 2 jaar)

Deze vacature is ontstaan door het generatiepact, een landelijke cao-afspraak. Oudere werknemers leveren vrijwillig uren in waardoor er vacatureruimte ontstaat voor jongeren. Daarom is deze vacature bedoeld voor jongeren t/m 27 jaar. Kijk op https://www.hengelo.nl/Welkom-in-Hengelo/Actueel/Nieuws/De-gemeente-Hengelo-zoekt-nieuwe-medewerkers.html voor meer informatie.

Wij
We hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om op een goede manier de (nieuwe) Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdzorg uit te voeren. Met enthousiasme hebben we deze opgave aangepakt binnen de afdeling Ondersteuning & Zorg. Het beleid ‘Met Respect’ staat. Maar we willen meer! We willen de juiste stappen blijven zetten en daar waar we de uitvoering nog kunnen verbeteren, gaan we dat ook doen!

Jij
Jij helpt ons de visie en de praktijk aan elkaar te verbinden. Wat je doet? Duidelijkheid scheppen, inzicht geven en input leveren: hoeveel langdurige zorgtrajecten zijn er? Wat is het resultaat? Wat kost het? Zijn er andere, misschien nog betere keuzes te maken? Je onderzoekt of de werkprocessen en procedures nog beter kunnen. Je verbindt beleid, bedrijfsvoering en uitvoering met elkaar om zo de Wmo en Jeugdzorg in de gemeente Hengelo toekomstbestendig te maken.

Jij kan door de bomen het bos zien en weet wat er nodig is om de beste route te bepalen. Je hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau en kennis van het sociaal domein. Je ziet wat er nodig is om onze dienstverlening van goed naar excellent te krijgen in de voorbereiding en in de uitvoering. Dit kun je goed onder woorden brengen. Je zoekt en vindt op alle niveaus gemakkelijk aansluiting met collega’s, organisaties en bepalers.

Wat we jou bieden?
– Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.
– We investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je ruimte om jouw talenten te ontplooien.
– De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Iets voor jou!
Ben jij een proactieve verbinder en is werken bij Hengelo iets voor jou? Solliciteer dan vóór 25 augustus 2017 via werkenbijhengelo.nl. Dit kan een brief, Prezi, filmpje of iets anders zijn (plak een link in je brief of cv). Wij houden van verrassingen.

En daarna?
Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en na 25 augustus informeren we je over het vervolg van de procedure.

Bel Carline of Trudy!
Wil je toch nog wat meer weten over de functie? Dat kan! Carline en Trudy staan voor je klaar. Bel Carline (Heikens Pleizier) via 074-2459855 of Trudy (Verhoeff) via 074-2459430.