Werken na je studie

Telefoonnummer Contactpersoon
074-2459855 of 074-2459430

Titel Functie
Innovator op het gebied van informatiemanagement en projectleiding voor de functie van: 2 Informatieadviseurs/projectleiders

Relevant vakgebied
ICT en/of informatievoorziening

Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2017

Toelichting functie omschrijving
Deze vacature is ontstaan door het generatiepact, een landelijke cao-afspraak. Oudere werknemers leveren vrijwillig uren in waardoor er vacatureruimte ontstaat voor jongeren. Daarom is deze vacature bedoeld voor jongeren t/m 27 jaar. Kijk op https://www.hengelo.nl/Welkom-in-Hengelo/Actueel/Nieuws/De-gemeente-Hengelo-zoekt-nieuwe-medewerkers.html voor meer informatie.

Wij
Wij streven naar excellente dienstverlening. Betrouwbare én geavanceerde informatievoorziening is een van de pijlers waar onze dienstverlening op rust. We investeren voortdurend tijd en geld in de nieuwste ontwikkelingen, omdat we geloven dat innovatie een hefboom kan zijn voor wat we als dienstverlener en werkgever willen bereiken. Natuurlijk vergeten we daarbij niet dat de ICT-basis ook gewoon op orde moet zijn en moet blijven.

Binnen de sector dienstverlening houden we onze organisatiestructuur op dit moment tegen het licht. De ICT-afdeling wordt meer en meer een IT-bedrijf dat ook werkt voor derden. De afdeling Documentaire Informatievoorziening ontwikkelt zich tot de afdeling Informatiemanagement en het CIO-office (in oprichting) is de plek waar de gemeentbrede ontwikkelingen hun plek krijgen. Op al deze plaatsen hebben we behoefte aan nieuwe jonge, slimme collega’s.

Waar je ook terecht komt – overal houd jij je bezig met het vormgeven van de toekomstige ontwikkeling van de gemeente Hengelo. Het kan zijn dat je vooral bezig bent met (werk)processen analyseren, verbeteren en innoveren. Dit koppel je aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van ICT. Je begeleidt ook de realisatie en implementatie hiervan. Je hebt hierin vaak de rol van projectleider. Het kan ook zijn dat je meer beleidsmatig bezig bent. Je initieert, ontwikkelt en beheert dan de I-architectuur en signaleert en analyseert nieuwe ontwikkelingen. Of je bent degene die vooral de blik naar buiten richt en de gemeente vertegenwoordigt in (landelijke) netwerken, trends en (rijks)ontwikkelingen oppakt en deze vertaalt naar Hengelose plannen.

Jij
Je hebt een relevante afgeronde hbo- of academische opleiding. Ervaring is niet per se noodzakelijk maar natuurlijk wel mooi meegenomen. Uiteraard heb je aantoonbare kennis van en affiniteit met ICT en/of informatievoorziening. Je bent een proactieve teamspeler die daarnaast goed in staat is om zelfstandig te werken. Je bent analytisch, omgevingsbewust en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast durf je kritisch te zijn, heb je een eigen mening en beschik je over een gezonde dosis nieuwsgierigheid!

Wij bieden jou:
– Boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen;
– Ruimte om jouw talenten te ontplooien door opleidingen en trainingen te volgen;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Hengelo iets voor jou?
Solliciteer vóór 25 augustus 2017 via werkenbijhengelo.nl. Je sollicitatie kan een brief, Prezi, filmpje of iets anders zijn (plak een link in je cv); verras ons! Laat zien wie jij als persoon bent en waarom deze functie bij jou past.

En dan?
Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en na 25 augustus informeren we je over het vervolg van de procedure.

Toch meer weten over de functie?
Bel met Carline (Heikens Pleizier) 074-2459855 of Trudy (Verhoeff), telefoon 074-2459430. Zij kunnen je precies vertellen wie jou verder kan informeren over de functie.