VTB

Lid worden?

De Vereniging Twentse Bestuurskundigen (VTB) is hét netwerk voor bestuurskunde-alumni van de Universiteit Twente.

Wat kan een VTB-lid van ons verwachten:

  • Borrels met oud studiegenoten, zowel in het Westen als het Oosten van het land
  • Inhoudelijke activiteiten, bijvoorbeeld lezingen of workshops, waarbij het ontmoeten van andere alumni in combinatie met een inhoudelijk interessant programma of spreker(s) centraal staat.
  • Virtueel contact met andere VTB-leden via LinkedIn (http://www.linkedin.com/groups?gid=1813255) en de VTB-website: www.utwente.nl/vtb .
  • Een aantal keer per jaar een (digitale) nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom de VTB, de Faculteit en de UT.
  • Uitwisseling van kennis en informatie tussen alumni en de faculteit; zowel fysiek (congressen, lezingen, colleges) als virtueel (website en discussieforum op LinkedIn).
  • De mogelijkheid om studenten te benaderen voor allerlei zaken, bijvoorbeeld voor afstudeeropdrachten, stages, lezingen, etcetera.

Aangezien we weer bezig zijn met het opstarten van de vereniging bieden we tot eind 2014 een gratis lidmaatschap aan! Normaal kost je dit €25 per jaar.

Om lid te worden kun je naar onderstaande LinkedIn pagina gaan en lid worden van de groep. Dit is dus volledig gratis tot eind 2014!

http://www.linkedin.com/groups?gid=1813255&trk=hb_side_g

Vergeet tot slot niet om je gegevens up-to-date te houden in het alumniportal (http://www.utwente.nl/alumni/). Via dit portal zorg je ervoor dat we je altijd op het juiste (e-mail)adres benaderen en kun je ook niet-Bsk alumni bereiken.

Voor verdere informatie kun je ook contact opnemen met:

Universiteit Twente

Faculteit MB 
Alumnivereniging VTB

t.a.v. Seeta Autar

Postbus 217
7500 AE Enschede