Archief Nieuwsbrieven

Contact gezocht!! 2006

Contact gezocht!!

Sinds 2 jaar proberen we gevieren de Vtb weer van de kant te duwen. In de eerste periode hebben veel tijd gestopt in het op orde krijgen van de administratie (zowel wat betreft de leden en de financiën), het opnieuw leggen van contacten met Sirius en de faculteit (voor de oudere generatie: nu BBT genaamd), het stallen van de ledenadministratie bij het alumnibureau. Dat begint ondertussen aardig vorm te krijgen. Als het goed is ontvang je weer regelmatig de Sirius Sights (nadeel is nog wel dat de verschijningsdatum steeds wat tegenvalt en de aangekondigde bijeenkomsten daardoor vaak al geweest zijn).

Volgende stap is het uitbrengen van de Almanak. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de lay-out. Wil je correct vermeld staan wijzig dan je gegevens op de alumnisite van de UT. Je kunt inloggen via www.utwente.nl. Daarna doorklikken naar het alumnigedeelte. Via veelgestelde vragen kun je eventueel ook een nieuw password krijgen.

Je kunt de wijzigingen ook mailen naar g.smid@zoetermeer.nl. Doe dit echter voor 31 december 2005 anders kunnen we ze niet meer meenemen (een nieuwe foto mailen mag natuurlijk ook als je niet meer aan je Twentse jeugd herinnert wil worden).

Desperate housewives

Helemaal zo hopeloos als de bovengenoemde dames zijn we nog niet maar we constateren wel dat elke oproep om contact tot niets leidt. En dat bedoelen we dat niet figuurlijk. Tot nu toe hebben alle oproepen slechts geleid tot een reactie (en die was natuurlijk van onze erelid Ernst Vuijk). Wij willen het komende jaar best tijd en moeite stoppen in een (beperkt) aantal activiteiten maar zouden toch graag van jullie vernemen wat je leuk vindt. Dus neem er in de komende feestdagen de tijd voor en stuur ons een mail met tips en suggesties. We vragen al niet eens meer wie ons bestuur wil aanvullen of activiteiten wil organiseren.

Ledenvergadering

Als bestuur wil graag verantwoording afleggen voor onze daden en natuurlijk gedechargeerd worden voor de boekhouding. We hebben een kascommissie benoemd (Richard Coppelmans en Kees van der Riet) maar hebben een aantal leden nodig om een en ander rechtsgeldig te laten verlopen. De ledenvergadering is op donderdag 12 januari. We twijfelen nog tussen Den Haag of Gouda. Je krijgt van ons binnenkort een kaartje met de laatste gegevens. Maar noteer dus vast donderdag 12 januari vanaf 16.30 uur.

Heimwee?

Heb je ondanks je carrière toch af en toe heimwee naar Enschede dan heeft de gemeente wellicht een goed aanbod voor je. Zij zijn op zoek naar topstrategen. Hun contact-advertentie is bijgevoegd. Reageren mag altijd als jezelf geïnteresseerd bent of als je iemand in je omgeving wilt voordragen!

Met vriendelijke groeten maar vooral tot ziens op 12 januari 2006,

  • Karen Fehse,
  • Gerrit-Willem Gerritsen
  • Roelf Laats
  • Gemma Smid