Vakgroep Psychologie, Gezondheid & Technologie

FORMULIER STAGE MASTER PSYCHOLOGY UNIVERSITEIT TWENTE

Titel Stageopdracht

Trimbos Instituut- Implementatie van online interventies Anti-alcohol en Tabaksgebruik voor overlevenden van kanker

 

Organisatie 

Trimbos Instituut

Standplaats

Utrecht

 

Gewenste periode voor de stage

April – juni 2018

De Opdracht

 

Het Trimbos-instituut wil de geestelijke gezondheid verbeteren door het delen van kennis. Wij leveren maatschappelijke en economische meerwaarde vanuit kennis over geestelijke gezondheid en het (voorkomen van) gebruik van tabak, alcohol en drugs teneinde de kwaliteit van leven te bevorderen.

 

Wij hebben binnen het project ATICS Alcohol and Tobacco Internet Interventions for Cancer Survivors een mooie taak liggen voor een stagiair. We zijn op dit moment de nieuw ontwikkelde online trainingen aan het testen op effectiviteit. Voor de werving hebben we contact gehad met veel ziekenhuizen, patiëntenverenigingen en inloophuizen. Om de barriers and facilitators van de implementatie van deze trainingen te onderzoeken (gebaseerd op het RE-AIM framework) willen we graag een selectie zorgprofessionals en verenigingen interviewen.

 

Deze nieuwe data en de data die wij al beschikbaar hebben over gebruik van de interventies, wervingskosten, toestroming, vooronderzoek etc. kan eventueel straks ook een mooie thesis vormen.

 

Informatie Contactpersoon:

Naam: Ajla Mujcic

 

Email: AMujcic@trimbos.nl