Vakgroep Psychologie, Gezondheid & Technologie

FORMULIER STAGE MASTER PSYCHOLOGY UNIVERSITEIT TWENTE

Titel Stageopdracht

Implementatiewerkplaats eHealth

Organisatie

UT - PGT en Zorginstituut Nederland (ZIN) https://www.zorginstituutnederland.nl/ )

Standplaats

Diemen/ Enschede

Gewenste periode voor de stage

Tweede Kwartiel

De Opdracht

De stage opdracht richt zich op een brandende kwestie in eHealth: de implementatie van effectieve informatie- en communicatietechnologie in de gezondheidszorg. Onlangs is de Implementatie werkplaats eHealth opgericht door UT, UMCG en Zorginstituut Nederland om de acceptatie, het gebruik en de integratie van eHealth te bevorderen in Noordoost-Nederland.


Het doel is om de werkplaats verder vorm te geven door de behoeftes en mogelijkheden van de deelnemers (kennis, zorg, bedrijfsleven, burgers/patiƫnten, beleid/overheid) nader in kaart te brengen, door a) een contextuele inquiry uit te voeren en b) een value map te maken van de toegevoegde waardes van deze werkplaats. De uitkomsten worden toegepast in een persuasieve digitale eLearning omgeving, die zal verder vorm krijgen door deze stage. De CeHRes- roadmap wordt daarbij als rode draad gebruikt.


Er wordt samengewerkt worden met de deelnemers van de werkplaats die al een en ander qua implementatie modules hebben gerealiseerd. In overleg kunnen ook deel-opdrachten worden uitgevoerd op het gebied van content-management en/of beheer van digitale applicaties voor samenwerking, informatie en communicatie.Informatie Contactpersoon:

Naam: Lisette van Gemert-Pijnen (UT), Floor Sieverink (UT), Robbert Sanderman (UMCG)


Telefoon: +31534896050

Email: j.vangemert-pijnen@utwente.nl