Onderwijs

Onderwijs

Bijna alle docenten die betrokken zijn bij de opleidingen PSY en MPS verzorgen niet alleen onderwijs op het gebied van de Psychologie, maar verrichten ook onderzoek op dat gebied. Ze zijn werkzaam als promovendus, medewerker onderwijs, universitair docent (UD), universitair hoofd docent (UHD) of hoogleraar bij één van de vakgroepen van de faculteit of Behavioural, Management and Social sciences (BMS). Het onderwijs en onderzoek op het gebied van de Psychologie is hoofdzakelijk ondergebracht bij de volgende vakgroepen:

Cognitieve Psychologie en Ergonomie (CPE)
Onderzoeksmethodologie, Meetmethoden en Data-analyse (OMD)
Psychologie, Gezondheid en Technologie (PGT)

Instructietechnologie (IST)
Psychologie, Conflictrisico en Veiligheid (PCRV)


Contactgegevens en informatie over alle medewerkers die werken binnen een van deze vakgroepen vind je op de website van de faculteit http://www.utwente.nl/bms/onderzoek/vakgroepen/

Contactgegevens en postvak docent
Zoek je contactgegevens van een bepaalde docent? Kijk dan in de telefoongids van de UT. Als je het postvakje van een docent zoekt, kun je in de telefoongids achterhalen bij welke vakgroep de docent hoort. De postvakjes van docenten staan in het algemeen bij het secretariaat van de betreffende vakgroep.

Tip voor studenten

In je studentenmail kun je ook contactgegevens van docenten opzoeken (inclusief hun vakgroep) door op hun naam te dubbelklikken.