Onderwijs

Onderwijs

Bijna alle docenten die betrokken zijn bij de opleidingen VHO maatschappijleer en SEC verzorgen niet alleen onderwijs maar verrichten ook onderzoek op dat gebied. Ze zijn werkzaam als promovendus, medewerker onderwijs, universitair docent (UD), universitair hoofd docent (UHD) of hoogleraar bij één van de elf vakgroepen van de Faculteit of Behavioural, Management and Social sciences (BMS) . Het onderwijs en onderzoek op het gebied van de ELAN is hoofdzakelijk ondergebracht bij de volgende vakgroepen:

Expertise-ontwikkeling, Lerarenopleiding, Aansluiting vo-ho, Nascholing in het vo (ELAN)

Contactgegevens en informatie over alle medewerkers die werken binnen een van deze vakgroepen vind je op de website van de faculteit http://www.utwente.nl/bms/onderzoek/vakgroepen/

Contactgegevens en postvak docent
Zoek je contactgegevens van een bepaalde docent? Kijk dan in de telefoongids van de UT. Als je het postvakje van een docent zoekt, kun je in de telefoongids achterhalen bij welke vakgroep de docent hoort. De postvakjes van docenten staan in het algemeen bij het secretariaat van de betreffende vakgroep.

Tip voor studenten
In je studentenmail kun je ook contactgegevens van docenten opzoeken (inclusief hun vakgroep) door op hun naam te dubbelklikken.