Nieuws

Donderdag 17 november 2016 vindt de open dag plaats van de Master MSBBSS

Meld je hier aan voor de open dag van 17 November 2016

RESEARCH MASTER METHODOLOGY AND STATISTICS FOR THE BEHAVIOURAL, BIOMEDICAL AND SOCIAL SCIENCES

In september 2013 is in samenwerking met de Universiteit Utrecht de research master gestart met een vernieuwd programma onder de naam “Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences”. De opleiding heeft als doel onderzoekers op te leiden die methodologische en statistische technieken kunnen ontwerpen, verbeteren en toepassen in praktische situaties. De master wordt verzorgd door de afdeling OMD van de faculteit BMS, de afdeling M&S (Methodology and Statistics) van de Universiteit Utrecht en de afdeling Biostatistiek van het UMC-Utrecht. Ook zijn er nauwe banden met onderzoeksinstituten als het CBS, CITO, TNO, Danone en het RIVM. Als dit type onderzoek je aanspreekt dan is dit programma een geschikte keuze voor jou! De uitzichten op de arbeidsmarkt zijn erg goed.

Alle reeds afgestudeerde studenten hebben op korte termijn een baan kunnen vinden; een groot aantal van hen is na hun studie PhD student geworden.

Open dag donderdag 17 November 2016

Donderdag 17 November 2016 (Locatie Ravelijn RA3411) is de open dag van de master MSBBSS waar ingegaan wordt op het onderwijsprogramma en carrièremogelijkheden. Er kunnen vragen gesteld worden aan studenten en docenten.

Wil je alvast een idee krijgen van wat deze masteropleiding inhoudt? Kijk dan op

https://www.utwente.nl/nl/bms/omd/onderwijs/msbbss/ of

www.uu.nl/master/ms

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen via j.p.fox@utwente.nl of 053 489 3326, of misschien zie ik je wel op de open dag van de master.

Ik hoop je op 17 November te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Jean-Paul Fox.