Methodologiewinkel

Welkom!

Heb je vragen over het opzetten van een studie (“Hoeveel proefpersonen heb ik nodig?”), het analyseren van een data set (“Wat moet ik met mijn niet-normaalverdeelde data doen?”) of over SPSS/R? Of heb je een andere statistische of methodologische vraag? Studenten van de faculteit BMS kunnen gebruik maken van gratis en vrijblijvend advies via de Methodologiewinkel!

 

Indien je graag gebruikt wilt maken van advies, neem dan contact op met de medewerker van de Methodologiewinkel door een mail (in het Nederlands of in het Engels) te sturen naar: methodologiewinkel@utwente.nl. Stuur je vraag gelijk mee, want aan de hand daarvan kan de medewerker bepalen of je antwoord krijgt per mail of via een consult.* Een consult zal altijd in overleg worden ingepland en zal op drukke dagen niet langer duren dan 20 minuten.  

 

De Methodologiewinkel is een initiatief van de vakgroep Onderzoeksmethodologie, Meetmethoden en Data-Analyse (OMD).

 

Medewerker Methodologiewinkel:

Jolien van Straalen-Pas

 

*Goed om te weten: Onze medewerker geeft advies, maar zal het werk niet voor je doen.

MICROLECTURES

Heb je vragen over onderzoeksmethodologie of statistiek? Neem dan ook eens een kijkje bij deze micro-lectures. Deze korte video's kunnen je door het onderzoeksproces heen helpen en beantwoorden misschien al veel van je vragen. Ze kunnen ook nuttig zijn voor begeleiders en hun studenten.