Zie Goed leven met een bipolaire stoornis

Nieuws & Updates

Hieronder vind u nieuws & updates over het onderzoek:


Mei 2020

CORONA GEVOLGEN VOOR ONDERZOEK

De Corona-maatregelen sinds maart hebben uiteraard ook gevolgen gehad voor ons onderzoek. Op dit moment hebben we zo’n driekwart van het oorspronkelijke aantal geplande deelnemers in de studie geïncludeerd. Aan het uitvoeren van fysieke groepsbijeenkomsten zitten op dit moment en in de nabije toekomst allerlei haken en ogen. Dit maakt het lastig om zoals gepland op termijn door te gaan met de studie. Op dit moment zijn we daarom druk bezig om te kijken naar de mogelijkheden om het programma en de bijeenkomsten online aan te kunnen bieden met het doel de laatste cursusgroepen voor het onderzoek ook te laten doorgaan.

11 november 2019

AANVULLEND TRAIN DE TRAINERS

Vandaag vond een aanvullende train de trainers sessie plaats voor het centrum GGZ Noord-Holland-Noord. Drie trainers werden getraind om de interventie te geven. Heel fijn om nog een extra centrum daarbij te hebben!

15 maart 2019

AANVULLEND TRAIN DE TRAINERS

Vandaag vond een aanvullende train de trainers sessie plaats voor het centrum GGZ Drenthe. Drie trainers werden getraind om de interventie te geven. We zijn er heel blij mee om nog een extra centrum voor het onderzoek te hebben gevonden.

Maart 2019

EERSTE GROEPEN GEDRAAID

Inmiddels zijn de eerste interventiegroepen gedraaid. De feedback is heel erg positief! Hopelijk lukt het om onze cursus binnenkort nog aan meer mensen aan te kunnen bieden!

7 september 2018

TRAIN DE TRAINERS 

Vandaag vond de scholing voor onze behandeling 'Goed leven met een bipolaire stoornis' plaats. 17 behandelaars van 6 verschillende locaties hebben deelgenomen aan de scholing. Ze zijn nu bereid om onze cursus te geven.

September 2018

EERSTE DEELNEMERS VOOR ONDERZOEK GEVONDEN

Deze week werden eerste interviews doorgevoerd met mensen die graag deel willen nemen aan ons onderzoek. Erg leuk om de zien dat er zoveel mensen zin in hebben.

12 maart 2018

WEBSITE ONLINE

De website van het project 'Goed leven met een bipolaire stoornis' staat nu online. Op deze website kan alles worde gelezen over het onderzoek.

Ook zullen hier regelmatig nieuws verschijnen van het onderzoek.