Zie BMS - ATTACG

De onderzoekers

M:\ATTACG trial\Website\ATTACG logo 2.jpg

De onderzoekers

Het onderzoek is een initiatief vanuit de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR), werkgroep jicht. Hieronder een overzicht van de betrokkenen bij dit project.

Prof. dr. Mart van de Laar
Mart is reumatoloog in het Medisch Spectrum Twente en bijzonder hoogleraar Reumatologie en samenleving aan de Universiteit Twente. Hij is projectleider en hoofdonderzoeker van dit onderzoek.

Lees meer

D:\Profiles\janssenca\Desktop\IMAG0013.jpg

Carly Janssen, MSc
Carly is onderzoek coördinator van dit project en zal tevens op dit onderzoek gaan promoveren.

Lees meer

Dr. Martijn Oude Voshaar
Martijn is werkzaam als senior onderzoeker aan de Universiteit Twente. Hij is nauw betrokken bij dit project en helpt met het opzetten en uitvoeren van het onderzoek en het verwerken van de resultaten.

Lees meer

C:\Users\Arend en Carly\Desktop\vonkeman-1.jpg

Dr. Harald Vonkeman
Harald is reumatoloog binnen het Medisch Spectrum Twente en senior onderzoeker aan de Universiteit Twente. Gedurende dit onderzoek is hij lokale hoofdonderzoeker binnen het Medisch Spectrum Twente.

Lees meer

t-jansen-1869.jpg

Dr. Tim Jansen
Tim is reumatoloog binnen VieCuri Medisch Centrum in Venlo en voorzitter van de werkgroep jicht van de NVR. Gedurende dit onderzoek is hij lokale hoofdonderzoeker binnen VieCuri Medisch Centrum.

Lees meer

1297170162903_webuser_avatar_290_100x100.jpg

Dr. Matthijs Janssen
Matthijs is reumatoloog binnen Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem en zal gedurende dit project optreden als lokale hoofdonderzoeker binnen Rijnstate.

Lees meer

hein3.jpg

Dr. Hein Janssens
Hein is huisarts bij huisartsenpraktijk Lobede in Tolkamer. Gedurende dit project zal hij samenwerken met Rijnstate Ziekenhuis.

Lees meer

h. baan 266x600_200x0.jpg

Dr. Hetty Baan
Hetty is reumatoloog binnen het Ziekenhuisgroep Twente (ZGT). Zij zal gedurende dit project optreden als lokale hoofdonderzoeker binnen ZGT.

Lees meer

c_e_i_lebrun.jpg

Dr. Corrine Lebrun
Corrine is reumatoloog binnen het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg en zal gedurende dit project optreden als lokale hoofdonderzoeker.

Lees meer

BosR.jpg

Dr. Reinhard Bos
Reinhard is reumatoloog binnen het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Hij zal gedurende dit onderzoek optreden als lokale hoofdonderzoeker binnen MCL.

Lees meer

Prof. dr. Piet van Riel
Piet is reumatoloog in ziekenhuis Bernhoven en tevens hoogleraar aan de Radboud UMC in Nijmegen. Piet zal gedurende dit project optreden als lokale hoofdonderzoeker bij Bernhoven.

Lees meer

Boonen A.E.R.C.H. Prof. Dr.

Prof. dr. Annelies Boonen
Dr. Boonen is werkzaam als reumatoloog in het Maastricht Universitair Medisch Centrum. Gedurende dit project zal zij optreden als lokaal hoofdonderzoeker binnen het MUMC+.

Lees meer

Dhr. dr. M.R. Kok

Dr. Marc Kok
Dr. Kok is werkzaam als reumatoloog binnen het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Hij zal optreden als lokaal hoofdonderzoeker binnen Maasstad Ziekenhuis gedurende dit project.

Lees meer